• Mijn actie:

  De ijle lucht in: voor meer kindergeluk

Stand actie: € 1.007,70 Doneer!

Oorlog hoort niet op onze wereld thuis. En zeker niet bij kinderen in en rond hun eigen huis. Oorlog ontneemt onze vrijheid; het verziekt de lucht die kan worden ingeademd. Letterlijk en spreekwoordelijk. Op het moment zelf en in de verwerking erna.

Ik ben zonder oorlog opgegroeid. Ik kan vrij ademen. Ik vraag aandacht voor kinderen die in oorlogsgebieden leven en kinderen die uit oorlogsgebieden komen.

Ik doe dit door te doen wat ik kan doen. Dat is deze zomer: de ijle lucht opzoeken op Col de l’Iseran. In het hooggebergte mij in te spannen. Hoe hoger des te minder zuurstof. Des te zwaarder elke ademhaling.

Col de l’Iseran is de hoogste verharde bergpas (2770m) in de Alpen. Vanuit Bourg Saint-Maurice bedraagt de klim zo’n 50 kilometer met een verticale stijging van meer dan 2000 meter.

Ik fiets omdat ik een vrij kind kon zijn en mijn eigen weg kon kiezen. Ik vraag aandacht voor de kinderen die dat geluk niet kennen. Wil je mij sponsoren om hen te helpen?

Ik fiets voor Gaul! Ik steun Warchild.

Justus

Deelnemer van deze actie

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

Sponsor!

Huidige stand 2018: € 1.007,70

Steun War Child

3 Responses to “De ijle lucht in: voor meer kindergeluk”

 1. Peter schreef:

  Elke bijdrage is welkom, dus vandaar 1 ct per hm en 1 euro per kilometer klimmen. Mijn steun voor jouw letterlijke topprestatie-in-wording. Op naar de top!

  • Justus schreef:

   Dank Peter ! Je maakt het een interessante ambitie om vaker dan 1x te beklimmen…. ha ha 😉 Dat zal qua rittijd vast niet gaan passen. Groet!

 2. Justus schreef:

  Gehaald! Wat is het hooggebergte toch prachtig.
  Dank iedereen voor de morele support en de sponsoring van WarChild.
  Bijdragen aan dit doel kan nog het hele jaar 2017.

  Zie mijn rit op strava:
  https://www.strava.com/activities/1097785397

Geef een reactie