• Mijn actie:

    Doneer voor vrijheid van gevluchte kinderen!

Stand actie: € 180,00 Doneer!
Richard - 4 mei 2018 tot 6 mei 2018 - Amsterdam, Netherlands

Bedankt
Wat was het mooi! Als tegenprestatie voor jullie steun, drie dagen ruim 600 km fietsen voor War Child. Heel veel dank voor jullie steun! En als je de gelegenheid nog niet hebt gehad en alsnog wil bijdragen aan de actie: heel fijn. Gebruik dan de doneerknop op deze pagina. Zie helemaal onderaan een korte impressie.


Mijn verzoek: doe jij een donatie voor TeamUp van War Child, bedoeld om gevluchte kinderen in Nederland te helpen? Als tegenprestatie fiets ik op 4, 5 en 6 mei iedere dag zo’n 200 km. Dat is dus tijdens de dagen dat Nederland de oorlog herdenkt en de bevrijding viert.

De drie etappes op 4, 5 en 6 mei leg ik niet alleen af, maar doe dat samen met een groepje andere fietsers van Gaul! En we doe het natuurlijk expres op deze dagen om aandacht te vragen voor TeamUp. War Child: “Gevluchte kinderen in Nederland hebben veel meegemaakt. In het land van herkomst en tijdens de reis naar Nederland zijn ze blootgesteld aan oorlog, geweld en stressvolle situaties. Helaas stopt de onzekerheid en stress hier niet. In Nederland moeten kinderen vaak verhuizen en maken zij zich zorgen om hun ouders en vrienden. Hierdoor zijn ze bang en onzeker geworden. ’s Nachts hebben ze vaak nachtmerries, overdag zijn ze stil en teruggetrokken of juist agressief. Over het algemeen vinden ze het moeilijk om mensen te vertrouwen. Bij TeamUp doen we daar wat aan.”

Tijdens trainingsweek op Mallorca eerder dit jaar

Wij vieren de vrijheid. Maar voor de gevluchte kinderen geldt dat de oorlog nog steeds in hun hoofden en harten zit. Wij willen War Child helpen hen weer kind te laten zijn. Deze oorlogskinderen de vrijheid te laten voelen. Help je mee? Gebruik dan de donatie-button op dit scherm. Iedere donatie – groot of klein – is welkom!

 

 

 

Meer over TeamUp van War Child:


 

 

Impressie
Beter kon natuurlijk niet: goed weer, fijne club om samen mee te fietsen en dan dat Bevrijdingsfestival in Assen op 5 mei. Onvergetelijke momenten met het kinderkoor van de interschool van het asielzoekerscentrum in Ter Apel op het podium.

Elders op de website kun je mooie verslagen vinden van onze belevenissen:

En nogmaals: iedereen bedankt!!

Op het bevrijdingsfestival in Assen


Wat een enorm podium 😉


Backstage met de kinderen van het koor


Onderweg hebben we er plezier in

Deelnemer van deze actie

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

Sponsor!

Huidige stand 2019: € 180,00

Steun War Child

Geef een reactie