• Mijn actie:

    Jorrit rijdt voor War Child de TeamUP Tour

Stand actie: € 630,00 Doneer!
Jorrit Jongbloed - 10 mei 2019 tot 30 juni 2019

War Child, inmiddels weten velen het helpt de oorlog uit een kind te halen. Nog altijd bittere noodzaak anno 2019. Draag jij jouw steentje bij, door je donatie? Al het geld dat ik ophaal gaat 1 op 1 naar War Child. Bedankt voor je donatie!


 

 

 

 

 

Al jaren rijd ik voor Gaul!Cycling for Warchild. Twee jaar geleden reed ik de TeamUP Tour voor War Child. Dat doe ik dit jaar weer. We rijden op zaterdag 15 juni naar Belgie en zondag 16 juni naar Duitsland, beide dagen vanuit De Proloog in Amerongen.

Ultieme wieleravond voor War Child op zaterdag 15 juni!
Op zaterdag 15 juni is de ultieme wieleravond in de Proloog. Olympisch kampioen uit Rio de Janeiro is onze ster samen met Jabik Bastiaans, een van de oprichters van Gaul en trainer van de baanploeg. Ben jij daar ook bij?

War Child
Kinderen sterker dan oorlog – zo doen wij (War Child) dat

Loskomen van oorlog
Kinderen sterker dan oorlog? Absoluut. Kinderen zijn veerkrachtig – dat zien wij elke dag. Gelukkig maar. Want loskomen van oorlog, dat vraagt nogal wat van kinderen. Ze hebben een oma, een ouder of beste vriendje verloren. Herinneringen aan geweld zijn hardnekkig, waardoor het moeilijk is om mensen te vertrouwen. Net als concentreren. Of in slaap vallen. https://www.warchild.nl/onze-visie/

Een kind uit de oorlog halen is één – maar daarmee heb je de oorlog nog niet uit het kind. Wij weten hoe dat moet. Uit ervaring én uit onderzoek. Zo weten we zeker dat wat wij doen, werkt.

ONDERZOEK DE SLEUTEL TOT EFFECTIEVE PROGRAMMA’S VOOR KINDEREN IN OORLOG
Onderzoek van onze Research & Development-afdeling laat zien dat kinderen in veel gevallen niet alleen gebaat zijn bij kindgerichte programma’s, maar ook bij ondersteuning van hun directe omgeving. Daarom richten wij ons niet alleen op kinderen in oorlog, maar ook hun ouders, gemeenschappen en leerkrachten.

Deelnemer van deze actie

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

Sponsor!

Huidige stand 2020: € 630,00

Steun War Child

One Response to “Jorrit rijdt voor War Child de TeamUP Tour”

  1. Ivo schreef:

    Goed zo Jorrit!!

Geef een reactie