• Mijn actie:

    Jorrit voor TeamUP

Stand actie: € 1.540,00 Doneer!

Van mijn verjaardag, 12 mei tot en met Moederdag, 14 mei sorry Mieke rijd ik voor TeamUP 600 km door Nederland.

Doe mee aan een workshop en/ of doneer 
In aanloop, tijdens en daarna kunnen jullie mij sponsoren. Gebruik hiervoor de ‘doneer button’ (rechtsboven) op deze pagina. Je betaalt dan veilig en gemakkelijk via Ideal.

Zelf zal ik workshops TeamUP verzorgen. Ik doe 3 oefeningen uit het programma van TeamUP met groepen collega’s, mijn professionele netwerk, vrienden en familie. Zo maak ik tastbaar wat TeamUP doet en laat ik bekenden elkaar weer beter leren kennen.
Zelf hebben we bij Gaul deze oefeningen aangereikt gekregen van Warchild en ze hadden op mij een grote impact.

De TeamUp tour
3 dagetappes van ca 200km langs een aantal plekken waar War Child het TeamUp programma draait.
1.Van Sweikhuizen via Tilburg (en Vlijmen) en Overberg naar Amerongen
2.Van Amerongen naar Ter Apel, alwaar een benefietconcert wordt georganiseerd
3.Van Ter Apel naar Amsterdam, finish bij War Child

Over TeamUp
War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. Warchild helpt kinderen met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen.

Dat doen zij ver weg, maar óók dicht bij huis.

Het gezamenlijke project (samen met Unicef en Save the Children) ‘TeamUp’ biedt gevluchte kinderen recreatieve activiteiten zoals sport, spel en dans. Alle activiteiten hebben een dieperliggend doel en vinden plaats op vaste tijdstippen in de week.

Hierdoor hebben kinderen houvast en kunnen ze altijd naar iets uitkijken. Ze leren om vrienden te maken en om volwassenen te vertrouwen. Zo kunnen kinderen zich ontspannen, hun nare ervaringen een plek geven en weer even kind zijn. Noodzakelijk om zich weer veilig te voelen.

De website van Warchild vertelt, kort en krachtig wat TeamUP is en wat Warchild met uw steun kan betekenen voor kinderen die getraumatiseerd zijn door oorlog. Kijk voor meer informatie op: http://www.warchild.nl/TeamUp

Deelnemer van deze actie

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

Sponsor!

Huidige stand 2018: € 1.540,00

Steun War Child

Geef een reactie