• Mijn actie:

    Marmotte Team Up week 2018

Stand actie: € 35,00 Doneer!
Mark Keijsers - 23 juni 2018 tot 3 juli 2018 - Ballatin, Vénosc, Frankrijk

In 2018 gaat het weer gebeuren, een delegatie van Gaul in de Trophee de L’ Oisans die zich inzet voor Warchild meer specifiek TeamUP.

‘Une semaine de plaisir dans les Alpes avec plus de 400km et 12.000 m/d+’ 

Je kan ons sponsoren via deze pagina, gebruik daarvoor de doneer button. Het geld gaat rechtstreeks naar War Child voor het project TeamUP.

Het gezamenlijke project ‘Team Up’ biedt gevluchte kinderen recreatieve activiteiten zoals sport, spel en dans. Alle activiteiten hebben een dieperliggend doel en vinden plaats op vaste tijdstippen in de week. Hierdoor hebben kinderen houvast en kunnen ze altijd naar iets uitkijken. Ze leren om vrienden te maken en om volwassenen te vertrouwen. Zo kunnen kinderen zoals Evi zich ontspannen, hun nare ervaringen een plek geven en weer even kind zijn. Noodzakelijk om zich weer veilig te voelen.

Onderstaand de hartverwarmende en ook been verzurende cijfers. Samen gaan Ello, Mark Keijsers, Jorrit en Hans deze week beleven. Een week rijden voor een klassement.

Le Trophée de l’Oisans comprend sur une semaine du 1 Juillet au 8 Juillet les 4 épreuves suivantes :

  • 01/07 La Vaujany Cyclosportive 175km
  • 04/07 Le Prix de Grandes Rousses 40km
  • 06/07 La Grimpée Look Alpe d’Huez 13km
  • 08/07 Marmotte Look Granfondo Alpes 174km

Tijdens deze week verblijven wij in een prachtige gite in het rustige Venosc. Weg van alle drukte in Bourg  L’ Oisans https://alpen-gite.nl.

Deelnemer van deze actie

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

Sponsor!

Huidige stand 2019: € 35,00

Steun War Child

Geef een reactie