• Mijn actie:

  Team Up Tour 2019!

Stand actie: € 405,00 Doneer!

Ook dit jaar rijd ik weer de inmiddels legendarische TeamUp Tour, help jij me mee een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen voor War Child?

Gaul, mijn fietsclub, zet zich al ruim 10 jaar in om dat wat wij bij Gaul allemaal het liefste doen, fietsen, te combineren met een heel mooi goed doel, Warchild.
Door het jaar heen combineren we uitdagende fietstochten met acties om geld in te zamelen voor Warchild.

Ook dit jaar weer organiseren we de Team Up Tour. Daarbij zamelen we zo veel mogelijk geld in voor het programma Team Up. War Child heeft dit programma opgezet speciaal voor gevluchte kinderen in Nederlandse asielzoekerscentra. Als een kind weg is uit een oorlogsgebied wil dat immers nog niet zeggen dat de oorlog ook uit het kind is. Ik gun het deze kinderen dat ze een goede en vrije start kunnen maken in Nederland, het Team Up programma is daarin een essentiële schakel.

In het weekend van 15 en 16 juni fiets ik 2 x 200 km, een drielandentour vanuit ons centrale punt ‘De Proloog’ in Amerongen: de ene dag op en neer naar België, de andere dag op en neer naar Duitsland.

Help jij de oorlogskinderen van nu om zich weer gewoon kind te kunnen voelen? Geef dan aan mijn actie!

PS op zaterdagavond organiseren we in De Proloog een fantastische (wieler)avond, je bent van harte uitgenodigd daar bij te zijn!

Deelnemer van deze actie

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

Sponsor!

Huidige stand 2020: € 405,00

Steun War Child

3 Responses to “Team Up Tour 2019!”

 1. Dorine schreef:

  Veel plezier met fietsen Anky!

 2. coen schreef:

  zet ‘m op!

 3. Mark schreef:

  Anky, 2 goede doelen inéén: natuurlijk War Child, maar ook jouw vorm.
  Om ons straks als wegkapitein weer door het westland te leiden..
  Veel succes!

Geef een reactie