• Mijn actie:

    TeamUp Tour 2019!

Stand actie: € 942,77 Doneer!

Dit jaar rijd ik weer de Gaul! TeamUp Tour, help jij mee een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen?

Voor mij is fietsen de ultieme vorm van vrijheid en dat zet ik graag in voor kinderen voor wie vrijheid niet vanzelfsprekend is. War Child organiseert in Nederland het TeamUp programma, waarmee gevluchte kinderen door sport, spel en beweging geholpen worden zich sociaal-emotioneel te ontwikkelen. Ze worden geholpen om weer vertrouwen in zichzelf, in anderen en in de toekomst te krijgen en ze leren om te gaan met hun angst, verdriet en boosheid.

Momenteel draait het programma op dertig opvanglocaties verspreid over het land. Vorig jaar is ook een pilot gestart om de TeamUp-methodiek in te zetten op scholen met gevluchte kinderen. Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk gevluchte kinderen – in welke opvang dan ook – deze mogelijkheid te geven. Maar daarvoor zijn nog wel extra financiële steun en goede begeleiders nodig.

In het weekend van 15 en 16 juni fiets ik 2 x 200 km, een drielandentour vanuit ons centrale punt ‘De Proloog’ in Amerongen: de ene dag op en neer naar Belgie, de andere dag op en neer naar Duitsland.

Help jij de oorlogskinderen van nu weer vrijheid te laten voelen? Geef dan aan mijn actie!

Deelnemer van deze actie

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

Sponsor!

Huidige stand 2020: € 942,77

Steun War Child

One Response to “TeamUp Tour 2019!”

  1. Ursula schreef:

    Succes Paul!!

Geef een reactie