• Mijn actie:

    TEAMUP TOUR 2019

Stand actie: € 520,00 Doneer!

Op 15 & 16 juni fietsen wij met de Gaul! TeamUp tour om geld in te zamelen voor War Child.
Help jij ons om een mooi bedrag in te zamelen?

War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. War Child helpt kinderen met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen. Dat doen zij ver weg in oorlogsgebieden. Nu dat óók dicht bij huis nodig is heeft War Child het programma TeamUp ontwikkeld voor oorlogskinderen in Nederland.
Met Wielervereniging Gaul! rijden wij in het weekend van 15 / 16 juni vele kilometers om geld in te zamelen voor War Child. Zaterdagmiddag 15 juni is bij de Proloog in Amerongen een heus ‘finish dorp’ ingericht zijn voor renners, familie, vrienden en sponsoren! Een bruisende plek met muziek, barbecue, sportmassage voor vermoeide benen, een kids hindernisparcours en War Child ‘TeamUp’ spellen voor kinderen en volwassenen. In de avond de ‘ultieme wieleravond’ voor liefhebbers en renners – met bekende namen uit de (wieler)sport, geïnterviewd door een bekende journalist en afgewisseld met korte films en/of live muziek – een wielercafé setting. Het hele weekend staat natuurlijk in het teken van zo veel mogelijk geld in te zamelen voor War Child!
De website van War Child vertelt wat TeamUp is en wat War Child met uw steun kan betekenen voor kinderen die getraumatiseerd zijn door oorlog. Meer informatie op: http://www.warchild.nl/TeamUp

Marco & Mareille

Deelnemer van deze actie

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

Sponsor!

Huidige stand 2020: € 520,00

Steun War Child

One Response to “TEAMUP TOUR 2019”

  1. Frank schreef:

    Mareille & Marco, jullie rijden voor een goede zaak, veel succes !

Geef een reactie