• Bedankt!

Beste Gaulleden!

Op 30 juni kwam Carola langs bij War Child voor de overhandiging van jullie prachtige cheque over het jaar 2022. Wat een fanatisch resultaat hebben jullie samen waar gemaakt. Een bedrag van Euro 18.070! Ongelooflijk mooi, wat zijn wij ontzettend dankbaar en heel erg trots op de mooie vriendschap en partnership die we hebben met Gaul!

Carola en Inez bij War Child

Carola en Inez bij War Child

Dankzij dit soort fantastisch steun kunnen nóg meer kinderen in oorlog deelnemen aan onze programma’s. Donaties zoals deze zorgen ervoor dat we kinderen kunnen blijven ondersteunen. En dat is nog altijd heel hard nodig.

Ons werk
Veertig procent van de kinderen dat opgroeit in conflictgebieden heeft last van psychosociale problemen. Deze kinderen vertonen vaak agressief gedrag, zijn teruggetrokken en gaan sociale interactie uit de weg. Sommige kinderen zijn angstig en slapen slecht.

War Child grijpt in én werkt preventief. Met psychologische eerste hulp, onderwijs en sport- en spelactiviteiten helpen we kinderen hun heftige oorlogservaringen te verwerken. We bieden ze een veilige plek. Fysiek, maar ook in hun hoofd. Met creatieve oefeningen leren we kinderen omgaan met hun angst of woede. We leren ze elkaar te vertrouwen. En we focussen in onze programma’s, naast het kind, ook op de familie. Zodat zij er beter voor hun kinderen kunnen zijn. Zo bouwen we samen aan een betere toekomst.

Heel erg bedankt
Maar dit kunnen wij niet alleen, jullie jarenlange steun is voor ons heel erg belangrijk. Jullie dragen War Child en daarmee kinderen in oorlog een warm hart toe. Daar zijn we jullie enorm dankbaar voor. Samen halen we de oorlog uit een kind. Om meer te lezen over ons werk en onze aanpak verwijzen we jullie graag naar deze website. Tevens delen we graag deze mooie War Child video met jullie:

  • Video War Child – Vrij

Nogmaals ontzettend dank. Prachtig hoe jullie je al jarenlang sportief inzetten met prachtige fiets acties, waarmee jullie kinderen die opgroeien in conflictgebieden steunen.

Indien je op de hoogte willen blijven van ons werk, bekijk dan onze nieuwspagina, ook is ons nieuwe jaarverslag van 2022 net uitgekomen!

Vriendelijke groet,
Inez (Namens het hele War Child Nederland team)