• Bouw mee aan de Omloop van IJburg

De eerste editie van De omloop van IJburg, het enige echte Gaul! criterium, nadert in hoog tempo. 26 juli, de laatste dag van de Tour om precies te zijn. En we zijn flink op weg met de organisatie, maar nog niet ver genoeg.
Het organiserend comité is nog incompleet, en al hebben we de openstaande vacatures al eens met jullie gedeeld (met positieve respons, waarvoor dank!), dat willen we nog eens doen.
Gaulisten kennen mensen, en mensen kennen mensen. De vraag is dan ook om uit te kijken binnen je netwerk en onderstaande te delen. Want je buurman heeft tijd en een groot organisatietalent, je neef zoekt een ervaringsplek voor zijn studie. Of anders de vriendin van je neef.
Dank voor het meedenken en delen. En mocht je zelf een bijdrage willen leveren neem dan contact op met Menno, Folkert of Sebastiaan.

Hoofd Entertainment

Je zorgt dat er voor jong en oud zo veel mogelijk (fietsgerelateerd) plezier rondom de wedstrijden beleefd kan worden: presentaties, optredens, muziek, demonstraties, rollende keukens, enzovoort.

Hoofd Communicatie

Je zorgt ervoor dat het evenement bekend wordt onder een zo groot mogelijk publiek en zo veel mogelijk bezoekers en deelnemers trekt.