Cycloteam Programma 2015

Programma 2015

Voor 2015 heeft het cycloteam weer een uitdagend programma samen gesteld. Op basis van de ervaringen van de afgelopen jaren en het aantal aanmeldingen, hebben we besloten om het aantal cyclo’s te beperken tot 4 mooie cyclo’s.   We willen daarbij minimaal 1 cyclo in het hooggebergte rijden in Italie of Frankrijk.Naast de cyclo’s zullen we een aantal toertochten op de agenda zetten die ook bezocht worden door de deelnemers van de Mont Ventoux Challenge dit jaar.

Cyclo’s

  • 21/22 juni: GF Eddy Merkcx (Belgie). Een mooie cyclo in de Belgische Ardennen, vergelijkbaar met de Charly Gaul: Snelle cyclo met enige beklimmetjes in de Belgische Ardennen. (NB: Nog geen definitieve datum bekend)
  • 28 juni: GF Internationale La Campionissimo (Italie): Een super mooie en zware cyclo in Italië. (beklimming Gavia en Motirolo). (www.granfondolacampionissimo.it– aanmelden is reeds mogelijk)
  • 29 augustus: Velomediane, Criquilion (Belgie): Jaarlijks terugkerende cyclo, blijft mooi, blijft zwaar. (www.velomediane.be– aanmelden is reeds mogelijk)
  • 6 september: Charly Gaul (Luxemburg). Hoogmis voor onze vereniging. (www.lacharlygaul.lu)

Trainingsweekenden 

Toertochten