Dinsdagavond training Amsterdam e.o. vanaf 29 maart!

De D3 trainingen zijn totdat de krokussen weer zijn uitgebloeid verdaagd.

====

Reeds sinds het vertrek van Lodewijk Napoleon uit Nederland (1810) wordt er door de Amsterdamse Gaul! Renners op de dinsdagavonden een D3 training afgewerkt.

Kenmerkend voor deze trainingen is dat de inhoud grotendeels bepaald wordt door de (on)mogelijkheden die de afgelegde route biedt. Dit seizoen draaien we dat om, het trainingsprogramma bepaalt het parcours. Dat betekent meer variatie, minder beperkingen! Gerichte trainingen, altijd volgens het principe samen uit, samen thuis!

Locatie
Om de scope zo breed mogelijk te maken zijn er met ingang van dit seizoen twee startplekken.
De oneven weken vertrekken we van het Kalfje/standbeeld Rembrandt aan de Zuidkant van Amsterdam.
In de even weken vertrekken we bij “Eiburgh snacks” gevestigd aan de Zuiderzeeweg 2 aan de Noordkant van Amsterdam.
Aanvang van de trainingen blijft 19.00 uur precies.

App-groep
Om informatie over de trainingen snel en gericht te kunnen verspreiden en ter bevordering van de onderlinge afstemming richten we op korte termijn een WhatsApp groep in waarin we alle in Amsterdam en omstreken wonende leden opnemen. Een soortgelijk concept heeft zich in Groningen en Utrecht reeds bewezen.

Trainer(s)
De trainingen worden verzorgd door Harm Wallast. Vooralsnog met back up van Sebastiaan van der Meer en Jorrit Jongbloed. Naar een tweede vaste trainer wordt gezocht.

Eerste training: dinsdag 29 maart, vertrek 19.00 uur bij het Kalfje.
Tweede training: dinsdag 5 april, vertrek 19.00 uur bij “Eiburgh snacks” gevestigd aan de Zuiderzeeweg 2 aan de Noordkant van Amsterdam.