De drie dolle dagen kledinguitverkoop

De nieuwe kleding is onderweg, maar je kunt nog een keer je slag slaan en tegen een forse korting (30%!!!) het oude ontwerp kopen. De laatste items, op is op en weg is pech!

Omdat de webshop nog niet goed werkt organiseren we de verkoop iets anders dan je gewoon bent. Onderstaand vind je een overzicht van de laatste nog beschikbare items.
Je stuurt een mail met de items die je wilt bestellen naar sebastiaan @ gaul.nl. In de mail zet je wat je wilt bestellen: item, maat en aantal. Daarnaast vermeld je het adres waar het pakket naar toegestuurd mag worden.

Op donderdag 11 januari verwerken we alle bestellingen op volgorde van binnenkomst, je ontvangt na donderdag per mail een overzicht met wat je toegezonden krijgt en het totaalbedrag van je bestelling (kleding + verzendkosten).

Belangrijk om te weten is dat met korting gekochte kleding alleen geruild kan worden als er een andere maat voorradig is. Je kunt de met korting gekochte kleding niet retourneren. De korting is alleen van toepassing op wielerkleding zoals in het overzicht en zolang de voorraad strekt. Bij twijfel over de juiste maat kun je contact opnemen met Berry.

Wanneer je een bestelling plaatst zullen we het totaalbedrag van je bestelling  binnen 2 weken bij je incasseren.