Gaul! en Spaak CC slaan de handen ineen

Het Groningse Wielercafé “Spaak Koffie en Koers” is al een flinke periode de uitvalsbasis voor de Groninger Gaulisten. En meer dan dat, bezoekers van Spaak trainen met veel plezier mee in de door Gaul! georganiseerde trainingen. En we tafelden er na, na een zwaarbevochten clubkampioenschap. Een prettige samenwerkingen hebben we. Fietsen, trainen, koers.

De samenwerking met Spaak geven we in 2020 nog wat meer diepgang. Gaul! als netwerkvereniging met een groot aantal wedstrijdrenners verwelkomt in 2020 maar liefst 20 nieuwe wedstrijdrenners. Allen afkomstig van Spaak CC. Hoe dat kan?

Dat kan omdat we binnen Gaul! een lid hebben als Ron Timmermans. Ron, rijdt al wedstrijden sinds de luiers en is één van de trainers in Groningen, heeft het initiatief genomen om de renners van Spaak CC en Gaul! met elkaar te verbinden.

Met de nadrukkelijke wens van de Spaak CC renners om in hun eigen kleding te rijden als uitgangspunt hebben we deze samenwerking vorm gegeven.

Nieuw, anders en volledig passend binnen de visie van Gaul! om een netwerkvereniging te zijn die liefhebbers van de fiets verenigd en verbindt. Met natuurlijk het leveren van een bijdrage voor Warchild als gemene deler.

Een afwijkend tenue, maar samen zijn we één. Samen trainen, koersen en plezier maken. Ron bedankt, en Spaak CC Baarden: WELKOM!