Herdenkingsbijeenkomst Evert van Ravensberg

Aanstaande donderdag wordt er een herdenkingsbijeenkomst gehouden in het clubgebouw van Wielervereniging Amsterdam (WVA) en komende zaterdag zal de uitvaart plaatsvinden.
Mede namens de familie willen we je voor beide uitnodigen. Om bij elkaar te zijn, ons verdriet te delen en ook terug te kijken op alle mooie momenten die we met Evert op of naast de fiets hebben gedeeld.

Herdenkingsbijeenkomst
Op donderdag 12 oktober vanaf 19.30 houden we een herdenkingsbijeenkomst. We zijn hiervoor te gast bij de WVA en mogen gebruik maken van hun clubgebouw. Dit vind je aan de Sloterweg 1147 in Amsterdam. Parkeren kan op/aan het parcours, het hek naar het parcours zal open staan. We vragen je om bij het parkeren rekening te houden met bereikbaarheid van het clubgebouw.

De familie heeft ons gevraagd om foto’s en verhalen over Evert te verzamelen. Aan dit verzoek geven we graag gehoor. Jouw foto en verhaal, anekdote of gedachte kun je toevoegen aan de boeken die we voor deze gelegenheid samenstellen. Mocht je geen foto hebben dan is jouw persoonlijke verhaal alleen ook meer dan welkom.

Voor de bijeenkomst is geen agenda of programma, je bent vanaf 19.30 welkom op bovengenoemd adres. De familie van Evert zal ook aanwezig zijn deze avond.