• Kleding bestellen: webshop open t/m 7 november

Je kunt weer kleding bestellen!

Hierbij informatie over het gebruik van de Gaul-webshop voor het bestellen van de Kalas Sportswear kleding. Lees deze info even helemaal goed door voordat je (voor de eerste keer) gaat bestellen.

  • Er zijn nu 4 webshops: Gaul Nederland (De Proloog als partner) waarvan 1 met de gewone kleding en 1 met de gele kleding (zomershirt) en Gaul Groningen (Spaak als partner) waarvan 1 met het ‘gewone’ zwarte design en 1 met het gele design (zomershirt).
  • Alle categorieën waar de tekst ‘CUSTOM’ achter staat zijn de artikelen die in eigen design van Gaul worden geleverd. De andere items komen uit de vaste Kalas collectie.
  • Hou er rekening mee dat de producten van je bestelling niet geretourneerd of geruild kunnen worden. Onderling ruilen kan natuurlijk altijd.
  • De webshop is toegankelijk op smartphone, voor de betere functionaliteit adviseren wij gebruik van een laptop of desktop

Bestelperiode

De webshops zijn weer tot en met 7 november geopend en kun je online de Gaul Nederland of Gaul Groningen kleding bestellen. Let op, de webshop sluit automatisch, vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om kleding te bestellen. Zorg er dus voor dat je de kleding vóór dinsdag 7 november, 23:59 uur bestelt!

Inloggen

Gaul Nederland (De Proloog als partner)

Klik hier* om rechtstreeks in te loggen op de webshop met Zwart design.
Klik hier* om rechtstreeks in te loggen op de webshop met Geel design.

Je kunt alleen inloggen op de webshop door gebruik te maken van onderstaand wachtwoord.

Wachtwoord: gaul321

Gaul Groningen (Spaak als partner)

Klik hier* om rechtstreeks in te loggen op de webshop met Zwart design.
Klik hier* om rechtstreeks in te loggen op de webshop met Geel design.

Je kunt alleen inloggen op de webshop door gebruik te maken van onderstaand wachtwoord.

Wachtwoord: gaul321

Kiezen

Ga vervolgens naar de menu items (HEREN, DAMES) linksboven in de hoek. Er verschijnt een uitklapmenu waarin je jouw keuze kunt aangeven. Het bestelproces wijst zichzelf.

Belangrijke informatie

Let op! Alle categorieën waar de tekst ‘CUSTOM’ achter staat zijn de artikelen die in eigen design van Gaul Nederland worden geleverd.
Houd er rekening mee dat de producten van uw bestelling niet geretourneerd of geruild kunnen worden.

Maten
Vorig jaar zijn er een paar informatie- en pasavonden geweest. Mocht je die nou gemist hebben, dan adviseren we je de kleding te passen bij een lid met een vergelijkbaar postuur, of een afspraak te maken met Kalas voor een passessie in Sneek of bij de medewerker van Kalas midden-Nederland. Neem hiervoor contact op met Petra Wieringa (Kalas klantenservice) en vraag naar de mogelijkheden. De contactgegevens van Petra vind je onderaan. Bij veel animo kan er ook weer een centrale pas-avond georganiseerd worden.

Afleveradres

Bij het afronden van je bestelling in de webshop kun je het gewenste afleveradres invullen. Hierbij is het mogelijk om de kleding bij je thuis te laten afleveren (+€6,90) of bij De Proloog of Spaak (gratis).

Verwachte levertijd

Na sluiting van de webshop gaat de levertijd van 5-7 weken lopen.

Veel plezier bij het bestellen van de kleding! Mocht je na het lezen van deze mail nog vragen hebben, neem dan contact op met de Kales klantenservice via onderstaande gegevens: petra.wieringa@kalas.nl of 06-42 07 95 48