• Mooie eerste Memorial Evert van Ravensberg

Gezelligheid, een nieuw record en ruim 400 euro voor War Child: de eerste Memorial Evert van Ravensberg was een fijne en geslaagde avond. Twee groepen reden de zogenaamde Hunters Variatie Challenge: in 2 uur rijden 4 renners zoveel mogelijk rondjes. De 4 renners laten zich aflossen uit een grotere groep die rustig bovenin de baan rijdt.

De kunst is om altijd 4 rijders onderin te hebben rijden -goed opletten als er iemand

of meerdere iemanden afgeven dus- en daarbij zo hard mogelijk te gaan zonder elkaar kapot te rijden.

Evert

Het komt dus aan op teamspirit. Evert van Ravensberg was altijd enorm met dit evenement bezig. Volgordes bepalen, wisseltactieken, alles om met de gegeven kwaliteiten van de deelnemers zoveel mogelijk meters te maken. We kwamen er met de familie, WVA en de mensen van het Velodrome dus snel op uit om juist dit evenement in naam van Evert te houden.

Records

De eerste groep ging weg op een doelstelling van 430 ronden (dat is dik 86km in 2 uur!) en overtrof zichzelf ruimschoots met 435 ronden. De tweede groep ging voor het record van 462 ronden en wist dat inderdaad te verbreken met 466 ronden. In twee uur. Een mooie manier om Evert te eren. Alle deelnemers ontvingen van de familie een beker en een certificaat met beeltenis van Evert.

Dank

De familie en vrienden van Evert die aanwezig waren, vonden het een mooi en waardig evenement. Dank aan alle deelnemers, bezoekers en organisatoren! In het bijzonder Carolien Herrikhuyzen, Bart van Breemen, Hans van Burk, Jorrit Jongbloed en Floris van Overveld.