• NCK in aantocht

Oktober is de maand van de vallende bladeren, het WK en dit jaar ook van het NCK. Uiteraard worden al deze wedstrijden in één adem genoemd, want wat is er nu mooier om op het moment dat het seizoen er zo’n beetje op zit nog eenmaal met je wielervrienden op de fiets te gaan zitten voor een uurtje afzien? Niet veel, zullen de meeste wielerliefhebbers denken. En dat klopt dan ook, bij de schoonouders op de bank zitten kan immers altijd nog wel. Een uurtje afzien in het vlakke maar oer-Hollandse polderlandschap rondom Dronten dus. Voor de 10ekeer in de historie vaardigt Gaul! zijn beste selectie af naar de wedstrijd der wedstrijden. Voor u een korte introductie met daarin bekende en minder bekende gezichten:

Vincent Huiting, zag zichzelf via het medium Whatsapp middels een kort bericht bijna wegkomen met deelname, maar bleek na één privé-bericht direct overgehaald. Deze nieuwbakken Gaulist spreidt de meeste moraal ten toon van alle renners, mede geholpen door de tijdritfiets van Binne de Haan.

Ron Timmermans, de renner met ervaring in alles. Kwam recent nog sterk voor de dag met een derde plaats in de klassieker rondom het Tjeukemeer. Ook Ron is een nieuw gezicht binnen de Gaul-équipe, maar is na dit seizoen niet meer weg te denken uit het zwart-geel.

Geert Kamps, als laatste aangesloten bij de NCK-ploeg, maar daarentegen al Gaul!-lid sinds mensenheugenis. Enthousiasme kenmerkt zijn aanwezigheid in het team en zijn voorbereiding wordt tot in de puntjes geregeld.

Sjors Beukeboom behoeft nauwelijks introductie, met diverse overwinningen is deze jonge renner al het hele seizoen opvallend aanwezig. Klimmen en sprinten kan hij al, nu is natuurlijk de grote vraag hoeveel pijn hij zijn teamgenoten kan doen op de tijdritfiets.

Josbert de Vries is een bekend gezicht en terug van weggeweest na een uitstapje bij de Stormvogels. Bij Gaul! is hij terug op het oude nest, maar van minder hard rijden is getuige de trainingen nog geen sprake. De fietsende troubadour weet kennelijk ook op zijn tijdritbolide nog de juiste snaar te raken.

whatsapp-image-2016-09-26-at-16-24-47Ervaringsdeskundige en ondergetekende Albert de Vries completeert het sextet renners voor inmiddels zijn 6e NCK namens Gaul!

Uiteraard is dit spektakel zaterdag aanstaande in Dronten te volgen voor iedereen. Sterker nog, jullie aanwezigheid zorgt voor extra moraal. Daarbij staan er voor alle gasten hapjes en drankjes klaar bij de partytent van Gaul!, deze is te vinden rond de Educalaan. De start van onze ploeg is om 15:42 in het centrum van Dronten aan De Rede. Komt dat zien, komt dat zien!