Nieuwe leden stellen zich voor: Henk Lammerts uit Groningen

Ik ben inmiddels 61 jaar en fiets al jaren. Hier en daar wel eens mee gedaan aan een wedstrijdje, omloopje of criterium, maar daar licht niet mijn ambitie. Wel fietsen in het buitenland, in de bergen, heuvels etc. Enkele cyclo’s die ik al of niet vaker heb gedaan:  Marmotte, Fausto Coppi vanuit Cuneo,  Dolomietenmarathon, Velomediane Criquielion, les trois Ballon. In Z-Limburg alles wat er daar te fietsen is, evenals rond Winterberg in het Sauerland en ook in  NO Spanje ken ik de weg.
Ik ben ook lid van Cycle Sport Groningen en heb daar de afgelopen jaren de trainingen verzorgd. Sommige Gaul jongens hebben wel meegetraind vooral op de dinsdagavond. Ik heb de trainersopleiding gevolgd bij de KNWU, daar ken ik Jabik Jan van die mij de fysiologie en trainingsleer heeft bijgebracht, samen met Thorwald Veneberg.
Afgelopen zomer zijn mijn fietsen gestolen in Z-Frankrijk, o.a. een mooie  MCM team ATB van Giant, van team Bart Brentjens toentertijd. Ook mijn geweldig Cervélo R3, een vreselijke ervaring was dat. Een nieuwe is onderweg, dat wordt een R5 model 2018 een mooi matzwart frame met gele belijning. Ik laat hem opbouwen bij mijn fietsenmaker.
En zo kom ik bij Gaul terecht. Natuurlijk de ideële doelstelling van WarChild, ik ga kijken welke bijdrage ik daaraan kan leveren. Maar een wielrenner moet er gesoigneerd uitzien, het lijf fit  en de benen geschoren, maar ook het pakje heel en je fiets goed onderhouden en schoon. Gaul heeft een fantastische kleurstelling wat betreft kleding die heel mooi bij mijn nieuwe R5 gaat passen.
We komen elkaar vast tegen ergens  op de fiets