Nieuwe leden stellen zich voor: Marius Mulder

Ik ben tijdens de studie lid geworden van Tandje Hoger en heb een aantal wedstrijden gereden (sportklasse / amateur). Ik was er al snel achter dat criteriums niks voor mij zijn, in omloopjes had ik meer plezier. Fanatiek ben ik echter nooit geweest in het rijden van wedstrijden. Wel ben ik steeds meer gaan fietsen en had ik bedacht de Marmotte maar eens te gaan rijden. Dit was in 2014, toen ik ook meegedaan heb met de Charly Gaul. Fantastisch! Cyclo’s, erg mooi! Tijdens de Charly Gaul nog een tijdje in een groepje met een Gaul! renner gereden trouwens. In 2015 ook weer aan een aantal cyclo’s meegedaan en dat blijft smaken naar meer.

Inmiddels ben ik al weer een tijd afgestudeerd en niet meer woonachtig in Groningen. Wel was ik de afgelopen tijd steeds van plan om van een andere wielervereniging lid te worden, maar daar had ik nooit haast mee. Tot mei, toen vond ik het mooi geweest. Voor Gaul! gekozen vanwege het vrije karakter en de cyclo’s waaraan deelgenomen wordt. De afgelopen jaren heb ik denk ik jaarlijks tussen de 9000 en 12000 kilometer gefietst. Ik heb niet direct de intentie om dat aantal toe te laten nemen. Wel ben ik van plan om cyclo’s te blijven rijden. Wat ik moet leren is afzien, ik ben veel te lief voor mijzelf. Hard fietsen is niet zo moeilijk, pijn lijden wel. Op welke wijze ik mij verder in zou willen zetten voor Gaul! weet ik op dit moment nog niet precies, wellicht iets in de richting van de cyclo’s.

In het dagelijks leven werk ik als business consultant bij Ordina, voornamelijk vanuit Groningen, en woon ik in Assen samen met mijn vriendin Marleen.

Mentorship:
Het mentorship spreekt mij op zich wel aan, zolang het maar vrijblijvend is. Via Liane ben ik inmiddels toegevoegd aan de app groep, dus ik zal binnenkort eens mee gaan trainen.

Licentie:
Ik ben niet van plan om dit jaar mee te gaan doen aan koersen waarvoor ik een licentie nodig heb. Ben nog donateur van TH en heb via TH voor dit jaar nog een basislicentie. Ik denk dat ik volgend jaar voor dezelfde optie ga, maar dan via Gaul!.