Nieuwe leden stellen zich voor: Bart Doorenbosch

Ik ben Bart Doorenbosch uit Amsterdam

Ik ben 35 jaar jong en woonachtig in Amsterdam (Admiralengracht) met Andrea. Mijn roots liggen in het zuiden en al op jonge leeftijd werd ik op een fiets gezet door mijn vader om mee te rijden. Ik heb in mijn jonge jaren nooit wedstrijden of cyclo’s gereden maar wel altijd veel km’s gemaakt.

De afgelopen 10 jaar heb ik weinig met fietsen/sport gedaan (studie, werk) en heb ik genoten van de geneugten des levens wat mijn conditie niet ten goede kwam. Drie maanden geleden heb ik besloten om het fietsen weer op te pakken en wat gezonder te leven en lid worden bij Gaul! is daar een onderdeel van.

Qua doelstelling leg ik de lat op dit moment niet te hoog. Op dit moment train ik drie keer per week (rondjes van 80 km) maar ik werd afgelopen dinsdag met mijn neus op de feiten gedrukt dat er nog veel ruimte voor verbetering is 😉

Mijn doel voor de aankomende weken is dan ook dat ik probleemloos mee kan trainen op de dinsdagavond en uiteraard lijkt het me leuk om eens een wedstrijdje te rijden maar dat ligt voor mij nog even in de toekomst.