Nieuwe leden stellen zich voor: Sjoerd Knol

11045485_913329062055473_8766822213296986718_nIk ben pas sinds een jaar of vier aan het fietsen. Nadat ik gestopt was met voetbal zocht ik naar een leuke nieuwe sport waarin veel vrijheid zit. Als ondernemer en vader van een jong gezin was een teamsport niet echt een optie. Omdat vrienden al fietsten ben ik het ook gaan proberen met als resultaat dat ik nu volledig verslaafd ben 😉 Sinds afgelopen jaar heb ik ook een mtb en wissel de weg af met het bos.

Qua fietsen ben ik mijzelf nog aan het ontdekken. De afgelopen jaren kwam ik niet verder dan een 2500km per jaar maar nu de kinderen naar school gaan wil ik kijken of er nog iets van talent in mij verscholen zit. Ook dat is een reden om me bij Gaul! aan te sluiten. Afgelopen jaar voor t eerst een mtbwedstrijd gereden en dit smaakt naar meer. Voor dit jaar staat oa de Ameland xtreme (mtb tocht van 100km) de Amstel Gold Race en nog een paar mtb wedstrijden in het najaar op het programma. Kortom: cyclo’s en wedstrijden vind ik zeer interessant maar de uitdaging mezelf te verbeteren evenzeer.

In het dagelijks leven ben ik ondernemer. Ik ben mede-eigenaar van STARCK, www.starckinvastgoed.nl, waarbij ik mij richt op het ontwikkelen/ adviseren verkopen van vastgoed(projecten), met name nieuwbouw. Mijn compagnons richten zich op het commerciële – en beleggings vastgoed. Daarnaast participeer ik in een uitzend en detachering bureau voor bouw en techniek personeel, Flinckpersoneel.nl. Nog belangrijker is mijn gezin, ik ben de trotse vader van drie prachtige kinderen.