• Omloop van IJburg

11097082_10202648565694690_139170042_oDe Omloop van IJburg gaat plaatsvinden op de dag van de Champs-Elysëes: zondag 26 juli 2015. Wat gaat er gebeuren? In ieder geval: een wedstrijd over 70 km voor junioren, amateurs / masters en sportklasse. Ze rijden 11 ronden over een parkoers van 6,4 km. Omdat de promotie van de wielersport ook een belangrijk doel is, komt er ook een Rabo Dikkebanderace voor de kinderen uit de buurt en een ‘funklasse’-wedstrijd over 17 km voor basisleden van de KNWU en inwoners van van Amsterdam. Dus alle Gaul!-leden met een (basis-) licentie kunnen aan de bak.

Binnenkort meer info over de inschrijving. die officieel opent op 26 april a.s.

Help jij mee?

Er zijn nog een paar dingen waar we je hulp bij vragen. Zoals alle Gaul!-activiteiten drijft ook deze op enkele enthousiaste vrijwilligers in hun vrije tijd. Ons team heeft nog dringend versterking nodig. De huidige bezetting kan wel een wedstrijd organiseren, maar we willen dat het op 26 juli ook een feest wordt, met gezelligheid, eten, drinken, (wieler-) entertainment, zo veel mogelijk bezoekers en zo veel mogelijk inkomsten voor War Child.

We zoeken daarom nog iemand met festivalachtige ervaring en een hart voor wielrennen. Bij voorkeur als bestuurslid voor de organiserende stichting Gaul! Wielerpromotie. Hoeft geen Gaul!-lid te zijn. Wie weet iemand? Neem contact op met Menno Helvensteijn, Folkert de Haan of Sebastiaan van der Meer.