Update over de uitverkoop en de start verkoop nieuwe kleding

<UPDATE 5 jan>

Met een nieuw jaar komt ook de nieuwe kleding. Omdat de problemen met de webshop nog niet helemaal opgelost zijn loopt de start van de verkoop van de nieuwe kleding wat vertraging op. Blijf echter in de buurt van je digitale brievenbus, komende zondag ontvang je een speciale kleding nieuwsbrief met informatie over een finale uitverkoop, tijdslijnen voor het bestellen en bezorgen van de nieuwe kleding en het doneren van je oude kleding voor een tweede ronde!

Uitverkoop

In aanloop naar de start van de verkoop van de nieuwe kleding hebben we een grote uitverkoop gehouden. En dat ging goed, tot de webshop oververhit raakte. Een groot aantal items kreeg de status uitverkocht, maar was dit niet. Dit probleem is helaas nog niet opgelost en daarom verlengen we de periode van uitverkoop. Op het moment dat de webshop weer 100% werkt starten we de drie dolle dagen uitverkoop waarbij je de resterende voorraad kunt kopen met 30% korting.

Daarna sluiten we de webshop voor een korte periode om hem vol te “hangen” met het nieuwe ontwerp.

Mocht je voor de oververhitting van de webshop kleding hebben gekocht met een lager kortingspercentage ontvang je het verschil in korting terug!

Hou site en mailbox in de gaten voor start van de uitverkoop en verkoop van de nieuwe kleding!