• Versterk de club

Bestuur

In 2016 zullen 3 bestuursleden aftreden. Max, Ivo en Steen hebben aangegeven te stoppen. Maar er is al een enthousiast kandidaat bestuur! Als de leden akkoord gaan op de ALV van 14 februari zal Sebastiaan van der Meer de portefeuille competitie opnemen, Jorrit Jongbloed naast het secretarisschap ook de portefeuille evenementen, Hans van Burk wordt penningmeester en Floris van Overveld voorzitter.

Wil jij het bestuur komen versterken? We zoeken met name nog een communicatietijger met organisatietalent. Want de portefeuille communicatie en branding staat nog open. Mail naar floris@gaul.nl

Teams

De club maak je samen. Daarom hebben we om het bestuur heen een aantal teams die samen werken aan de organisatie van evenementen of andere taken die de club sterker maken. Denk aan het Cycloteam, de organisatie van het Clubkampioenschap, de Lustrumcommissie, de organisatie van de Stelvio Challenge, het Trainingsweekend, een communicatieteam, de organisatie van de Omloop van IJburg, een wedstrijdteam. We komen binnenkort door met specifieke vacatures, maar als je nu al zin hebt om je hart, hoofd en handen te laten spreken, meld je bij het bestuur!