Gaul event:

Charly Gaul cycloweekend voor iedereen op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019

Stand event: € 0,00 Doneer!
7 september 2019 tot 8 september 2019 - 0 deelnemer

Beste Gaulist,

Ga je mee zaterdag 7 en zondag 8 september naar Vianden? Dit is al jaren de cyclo met de grootste Gaul delegatie. Regelmatig zijn we de grootste vereniging die deelneemt.

Is een cyclo wel iets voor mij? 

Een cyclo is een toertocht met een nummer en je hebt een chip, want je tijd wordt geregistreerd. Het leuke is dat je je altijd kan vergelijken met mensen van jouw niveau. In ieder groepje waar je in kan belanden zit wel een Gaulist gedurende de dag. Het maakt niet uit of je er 6 uur over doet, 5 of korter er is altijd een Gaulist in de buurt.
Het idee dat je heel hard moet kunnen fietsen om aan een cyclo deel te nemen is onjuist. Je moet heel hard kunnen fietsen om hem te winnen, maar dat lukt maar 1 iemand.
Om deel te kunnen nemen aan een cyclo moet je houden van rijden in een mooie omgeving met verkeersluwe wegen met gelijkgestemden. Voor de Charly Gaul cyclo geldt specifiek dat het vooral een heel gezellig weekend is met mensen van Gaul, waarbij we op zondag allemaal onszelf testen en genieten van wat we graag doen, wielrennen.

Hoe ziet het weekend eruit?  (nog te bevestigen)
Op zaterdag 7 september verzamelen we vanaf 12.00 uur voor de lunch bij hotel BelleVue in Vianden. Hier kan je op eigen gelegenheid en kosten lunchen. In hotel Petry (sleutel krijg je bij hotel BelleVue) kan je je vervolgens omkleden.

Gezamenlijk startnummers halen

Om 13.45 uur rollen de wielen van hotel Petry voor een gezamenlijk vertrek naar de inschrijving in Echternach. We rijden hierbij net even links van de provinciale weg en de rivier. Het terrein gaat met miniem hoogteverschil op en neer. De mannen en vrouwen van het vlakke land bepalen het tempo bergop. We rijden als groep. Met ons nummer in de zakjes keren we terug naar Vianden. Op en neer rijden we ongeveer 65 km.

Bij hotel Petry kan je je weer even opfrissen en vanaf 18.00 uur is het pastabuffet geopend in hotel BelleVue we zorgen voor een vegetarisch buffet naast een vlees buffet. Andere dieetwensen graag doorgeven bij hans@gaul.nl

Na het diner slapen we in hotel Petry. ’s Ochtends verlaten we de kamers van hotel Petry definitief en vertrekken we richting hotel Belle Vue met de auto’s. Vanaf 06.00 uur staat hier het ontbijfbuffet klaar. Na het ontbijt kan iedereen op eigen gelegenheid vertrekken naar Echternach. Zoek elkaar op en vertrek tegelijk dan kan je samen wielen in de fiets doen, banden pompen, laatste kledingkeuzes maken en bij elkaar in het startvak staan. Zo beleven we de cyclo samen.

Om 09.00 uur gaat het startschot. Het eerste gedeelte van de cyclo is vaak achter de auto (geneutraliseerd). Het parcours is altijd laat bekend. Houd de website in de gaten.

Verzorging tijdens de cyclo? 

Wanneer er iemand mee wil als vrijwilliger om bidons aan te reiken tijdens de cyclo dan is dat zeer welkom. De vereniging betaalt de hotelovernachting plus buffeten voor deze vrijwilliger. Neem zelf extra bidons mee voor het geval er een vrijwilliger is. Je kan dan je eigen bidons afgeven en oppikken tijdens de cyclo.

Na afloop
Je kan bij de grote parkeerplaats in Echternach douchen in een groot sportcentrum neem dus een handig douchetasje mee met schone kleren, toiletartikelen en een handdoek. Dat is snel gepakt na de cyclo.

We checken of er een Gaulist podium heeft gereden. Er zijn verschillende klassementen op leeftijd voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast is er de prijs voor de grootste deelnemende vereniging.

We vertrekken wanneer we weten dat iedereen binnen is gekomen. Op de terugweg is er inmiddels een befaamde snackbar die bezocht wordt. Deze is alleen te bezoeken na de Charly Gaul daarom geven we de naam nog even niet prijs.

Waar voor mijn geld? 

Voor de overnachting plus het pastabuffet en het ontbijtbuffet betaal je plus/minus 80 euro. Drankjes gebeuren op eigen kosten wanneer gedronken op het terras. Drankjes bij het diner zijn inclusief (naheffing bij buitensporige rekening). We gaan ervanuit dat iedereen zich beperkt tot fris, bier of wijn bij het diner.

Inschrijven voor het weekend kan via: https://www.gaul.nl/shop/events/inschrijven-weekend-charly-gaul-2019/

Inschrijven voor de cyclo doe je zelf en kan via lacharlygaul.lu dit kan al. Let op je krijgt een bevestiging dat je inschrijving is ontvangen in het beeld van je browser, maar geen bevestigingsmail. Dat gaat altijd goed!

Actie voor Warchild: zamel meer dan 250 euro in en krijg 25 euro inschrijfgeld terug van Gaul!

Last but not least. Een cyclo rijden is toch wel bijzonder, want niet zoveel wielrenners doen het. De naam, de snelheid, de afstand, de klimmen ze kunnen allemaal tot de verbeelding spreken. Overweeg of je deze verbeelding kunt gebruiken voor een actie voor Warchild. Op de actiepagina kan je je eigen actie aanmaken en kunnen je donateurs veilig en snel doneren via Ideal.

Zamel je meer dan 250 euro in, dan vergoedt de vereniging 25 euro van de inschrijving.

Deelnemers van dit event

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

    Sponsor!

    Huidige stand 2019: € 0,00

    Steun War Child

    Geef een reactie