• Gaul event:

  Gaul! seizoensopening 2019

Stand event: € 0,00 Doneer!
10 februari 2019 tot 10 februari 2019 - 20 deelnemers

De aftrap van het seizoen, met een fietsactiviteit, de ledenvergadering en de plannen voor komend jaar. En niet in de laatste plaats jouw plannen voor komend jaar.

We ontmoeten elkaar in de Proloog in Amerongen. Meld je even aan onderaan deze pagina.

Programma

10:00u fietsen op de weg, groepen van 8
12:30u terugkeer
Douchen en lunch
14:00 Start ledenvergadering

Ledenvergadering

Plannen smeden voor 2019
3 tafels (2 rondes, switchen mag, hoeft niet)

 1. Familiefietsen
  Familie fietsweekend met basis ingrediënten: fiets(en), partner en kinderen mee naar een mooie plek voor een super weekend voor iedereen. Denk jij mee over de ideale locatie en programma?
 2. Het Gaul! Clubhuis
  Al sinds het prille begin van ons mooie cluppie is internet ons clubhuis. En net zoals ieder huis verdient ook ons clubhuis onderhoud. Want stilstand is achteruitgang. Dus daar gaan we mee aan de slag, met in het achterhoofd dat het nieuwe clubhuis ook voor passanten interessant is. Zodat ze fan kunnen worden, en ook nog lid.
 3. We Team Up
  Zaterdag 15 en zondag 16 juni fietst Gaul vanuit de Proloog in Amerongen naar België en naar Duitsland. We fietsen voor TeamUP het programma van Unicef, Save the Children en Warchild. Het laat kinderen via spel, sport en theater weer kind zijn.
  De zaterdagavond willen we een grote en mooie benefietavond laten zijn. De locatie biedt ons volop mogelijkheden: muziek, café, etc.
  Kom jij mee de benefietavond vorm geven?

16:00u einde

Er is natuurlijk gelegenheid om kleding te passen en te kopen.
En we hangen de kalender van 2019 op die we samen verder gaan invullen. Om te kijken naar welke cyclo’s er groepjes gaan, welke regioritten er worden georganiseerd etc. etc.

Oude kleding
Heb je nog oude Gaul! kleding? Neem die dan mee. We hebben daar een goed doel voor gevonden, namelijk Afrikaanse wielertalenten.

Meld je voor de Kascommissie
Mark Touwen en Folkert de Haan zijn al best lang onze trouwe leden van de kascommissie. Zij geven het telraam graag over. Meld je aan voor de nieuwe kascommissie. De tijdsinvestering is zo’n 2 dagdelen per jaar en je helpt er de penningmeester en de club enorm mee!

Aanmelden

Geef een reactie