• Gaul event:

    Gaul! Trainingsweekend 12-14 april 2019

Stand event: € 20,00 Doneer!
12 april 2019 tot 14 april 2019 - Verviers, Belgium - 25 deelnemers

Het Gaul! trainingsweekend van 12-14 april is vol. Wil je op de reservelijst geplaatst in het geval deelnemers onverhoopt moeten afzeggen, neem even contact op met Hans op hans@gaul.nl.

Beste Gaulisten!
Het trainingsweekend maakt in 2019 z’n comeback! Rijd samen met andere Gaulisten van vrijdag 12 t/m zondag 14 april drie mooie afwisselende routes. We zullen met 3 tot 4 groepen gaan rijden, dus er is altijd een groep van jouw niveau. Onze uitvalsbasis is een ruime vakantievilla in Verviers, waar we met maximaal 25 mensen terecht kunnen. Kortom: neem ook de vrijdag vrij en geniet van drie dagen Gaul! op en naast de fiets!

Samen fietsen

Als uitvalsbasis is gekozen voor Verviers, gelegen in het noorden van de Ardennen. Dit is een goede locatie voor het maken van gevarieerde routes richting Voerstreek en Zuid-Limburg, de Hoge Venen en de Eifel of de klassieke hellingen in de omgeving van Spa en Malmedy. Het is een nette accommodatie met goede bedden en genoeg ruimte om de fietsen veilig te stallen.
Het sportieve en gezellige trainingskamp staat open voor alle Gaulisten. We rijden in 3 of 4 groepen van ieder niveau. Elke groep rijdt volgens het samen uit-samen thuis principe. We rijden drie routes, op vrijdag zo’n 75 kilometer, zaterdag 100 of 150 en als toetje zondag 100 km. Voor GPX files zorgen wij en elke groep heeft een wegkapitein.

Samen eten 

Wie goed fietst moet goed eten. Ook dit jaar een compleet arrangement met ontbijt op zaterdag en zondag, diner op zaterdag en een late lunch op zondag. ‘s Avonds is er genoeg te snacken en te drinken. Reepjes en drinken voor op de fiets regel je zelf.

Programma

Neem de vrijdag ook vrij want we verzamelen op vrijdag om 13:00 bij het kasteel. Dan installeren we en om 14:00 rollen de wielen voor een tocht van 75km. Rond 17:00 terug, douchen en dan gaan we uit eten in Verviers.
Zaterdag op tijd ontbijten en dan de koninginnenrit van 100 of 150 km. Onderweg is er tijd voor koffie en appeltaart. Dan douchen, eten en samen een leuke avond met pubquiz.
Het is het weekend van de Hel! Dat betekent dat we op zondag op tijd vertrekken voor een tocht van 100km om dan bij terugkomst samen met elkaar Parijs-Roubaix te kijken en alle restjes op te eten. Na de finish nemen we afscheid en kan iedereen huiswaarts.

Inschrijving en kosten

De verwachte kosten zijn 125 Euro p.p. (o.v.v. aantal deelnemers). Dat is inclusief overnachting, 2x ontbijt, avondeten zaterdag, koek en zopie en vertier. Inschrijven doe je via de webshop. (link)

Wat vragen we van jou?

  • Neem je goede humeur mee en een redelijke basisconditie
  • We fietsen veilig. Luister naar de wegkapiteins. Niet door rood en veiligheid voor alles
  • Laat naast je benen ook af en toe ook even je handen wapperen. Samen maken we het weekend
  • Over je fiets: zorg dat je je materiaal voor elkaar hebt. Check van tevoren je banden, ketting, cassette en remblokken
  • In geval van dieetwensen, svp een berichtje vooraf naar Bart en Hans

We kijken uit naar een mooi weekend. Wees er snel bij en zorg dat je je vaste trainingsmaatjes ook even tipt!

Groet!
Bart Looman (06 45704518) en Hans van Burk (06 16020242)

Geef een reactie