• Gaul event:

    Gaul! Trainingsweekend 14-16 april 2023

Stand event: € 0,00 Doneer!
14 april 2023 tot 16 april 2023 - 0 deelnemer
Het befaamde en traditionele Gaul! trainingsweekend. Dit jaar gaan we een andere regio verkennen: Nach Deutschland. Mooie en pittige beklimmingen heten hier geen Wanne, Redoute of Stockeu, maar Honselweg, Wilhelmstrasse en Selscheid. Met wel bekende elementen als gezellige Gaulisten, goed eten & drinken is dit een niet te missen weekend in je seizoen opbouw!
Op vrijdag middag 14 april rijden we mooie opwarmronde van 60 – 70 km, op zaterdag 15 april de koninginnenrit van 100 of ca. 150 km en op zondag 24 april een rit van 95-105 km als toetje.
Dit jaar gaan we naar Wamel am Möhnesee in Duitsland, voor iedereen qua afstand goed aan te rijden. Er is plek voor 25-30 personen, wanneer jullie je snel inschrijven kunnen we nog opschalen en het aantal huizen bepalen.
Na betaling (195 euro 2 nachten all inclusive!) is je deelname definitief. Wanneer het evenement vol is (en dat is vrijwel elk jaar) leggen we een wachtlijst aan.
Aarzel dus niet en meld je snel aan.
Voor vragen of eventueel aanmelding wachtlijst stuur je een mailtje naar Geert Kamps: mailto: Geert@i-ken.nl
Hij is samen met collega Gaulisten al aan de slag met mooie routes, lekkere maaltijden en een verdere goede verzorging, extra handjes en ideeën zijn welkom!

Deelnemers van dit event

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

    Sponsor!

    Huidige stand 2024: € 0,00

    Steun War Child

    Geef een reactie