• Gaul event:

  La Charly Gaul

Stand event: € 250,00 Doneer!
7 september 2019 tot 8 september 2019 - 0 deelnemer

Zaterdag 7 en zondag 8 september 2019
Voor onze club Gaul! de hoogmis van de cyclo’s in het mooie Luxemburg. Gezellig, goed georganiseerd, niet al te ver van huis en goed toegankelijk voor alle niveau’s qua wielrennen.
Noteer de datum alvast in je agenda.

Beproefd en goed bevonden concept
Het is inmiddels een beproefd concept dat door iedereen enorm waardeert. Mensen die vorig jaar voor het eerst mee waren en ook de ervaren krachten.
Zaterdagochtend verzamelen we bij het hotel in Vianden. Na een snelle lunch kleden we om en gaan met zijn allen op de fiets de inschrijfbewijzen halen. Bergop bepalen de mensen van het vlakke het piano tempo. De sterkeren rijden extra lange kopbeurten, geen snellere. Met de startnummers op zak rijden we naar het hotel. We dineren met zijn allen en op tijd naar bed.
Zondag is er vroeg een ontbijt zodat we met gevulde magen naar de start kunnen. We checken uit en rijden met de auto’s naar Echternach. Om 09.00 uur klinkt het startschot voor de lange afstand en om 9.30 uur voor de kortere afstand. Iedereen rijdt zijn of haar eigen wedstrijd, voor de een is top 100 het doel voor de ander een gemiddelde snelheid, of voor een andere eindigen. Ander genieten van voor het eerst in een groot peloton door een prachtig landschap rijden. Na de finish op het gezellige aankomstplein ontvangen de Gaulisten elkaar met een welverdiende Rivella.

Een cyclo is voor iedere Gaulist
Iedereen heeft een verhaal en allemaal willen we ze horen. Op de terugweg stoppen we bij eerste friterie aan de grens om de verloren calorieen aan te vullen. Een cyclo is voor iedere Gaulist een leuke manier om zichzelf te testen. Je niveau bepaalt niet hoe leuk het is, je eigen enthousiasme bepaalt het.

Inschrijven voor deelname aan het cycloweekend Charly Gaul kan via deze site op een later moment. Let op voor de cylo moet je zelf inschrijven op de site lacharlygaul.lu Dat duurt nog wel even voordat het kan. We houden je op de hoogte.

 

 

Deelnemers van dit event

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

  Sponsor!

  Huidige stand 2019: € 250,00

  Steun War Child

  2 Responses to “La Charly Gaul”

  1. Gief van Schijndel schreef:

   Ik wil graag weer meedoen aan de Charly Gaul, maar het inschrijven lukt nog niet op de site. Bij wie moet ik zijn om in te schrijven?

   Groetjes,
   Gief van Schijndel

  2. Michiel Zonneveld schreef:

   en hoe kan ik me officieel inschrijven dan?

  Geef een reactie