• Gaul event:

    Memorial Evert van Ravensberg

Stand event: € 465,40 Doneer!
7 januari 2018 tot 7 januari 2018 - Velodrome Amsterdam, Sloterweg, Amsterdam, Netherlands - 2 deelnemers

Ter ere van onze onlangs overleden clubgenoot Evert, wordt op zondag 7 januari op zijn wielerbaan van Sloten de Memorial Evert van Ravensberg gehouden.

Die avond wordt de Hunters Variatie Challenge gereden, een wedstrijdvorm die past bij de coureur Evert: als groep renners -waarvan er telkens 4 in de baan zijn- zoveel mogelijk rondes afleggen binnen 2 uur tijd. Een test van conditie, doorzettingsvermogen en bovenal samenwerking. De eerste groep rijdt van 17.30 tot 20.30 en de tweede groep van 20.00 tot 22.30.

In januari 2017 heeft Evert nog meegeholpen het oude record van 2015 uit de boeken te rijden, trots post hij het volgende op Facebook diezelfde avond:

“Het record van dec 2015 is uit de boeken. In een soort estafettevorm werd het oude record van 90.170 meter gedurende twee uur op 92.608 meter gebracht. Een gemiddelde dus van 46.3 per uur. Onze trainster en meervoudig wereldkampioene reed op het einde als enige vrouw ook mee.”

Kom langs, doe mee, steun de WarChild actie

Met deze Memorial wordt tevens geld ingezameld voor WarChild. Wielervereniging Gaul! zet zich al 10 jaar in voor WarChild om mee te helpen de oorlog uit een kind te halen. Jouw bijdrage is hierbij zeer welkom: 5 cent per gereden kilometer, een euro per kilometer gemiddeld, alles kan. Doneren kan via de knop Doneer! rechtsboven of door in te vullen hoeveel je wil bijdragen:

  • Hieronder kun je aangeven of je de deelnemers per ronde/kilometer sponsort. Het gaat dan om het aantal gereden kilometers of rondes door de beste groep van de avond. De uitdaging duurt 2 uur en gemiddeldes van ruim 40 km/u zijn geen uitzondering. Een ronde is 200 meter. Reken zelf uit wat je wil sponsoren! Na de uitdaging nemen we contact met je op om de donatie definitief te maken.
  • Ik doneer:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De organisatie van de Hunters Variatie Challenge vindt plaats door Velodrome Amsterdam en is voorbehouden aan de deelnemers van de Basistraining. Voor meer informatie over de Hunters Variatie Challenge en aanmelden:

http://www.aanmeldenvelodrome.nl/speciale-basistrainingen/hunters-variatie-challenge/

Voor meer informatie over deze actie of jouw bijdrage hieraan: neemt contact op met Frank van Ravensberg (06 28122348 ) of Hans van Burk (06 16020242).

 

Deelnemers van dit event

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

Sponsor!

Huidige stand 2018: € 465,40

Steun War Child

Geef een reactie