• Gaul event:

    TeamUp Tour 2019

Stand event: € 0,00 Doneer!
15 juni 2019 tot 16 juni 2019 - 15 deelnemers

15 en 16 juni 2019
De 3e TeamUpTour is gepland! Op 15 en 16 juni 2019, in een nieuw jasje: 2 dagen fietsen, beide dagen vanuit Amerongen, inclusief een overnachting in de Proloog. Op zaterdag en op zondag is er zowel een route van 100 km als van 200 km. De snelheid is 29 tot 32 km/u, afhankelijk van de omstandigheden, en het motto is ´samen uit samen thuis´. De routes voeren dit jaar naar Duitsland en België, een TeamUpDrielandentour dus. De inschrijving is geopend!

Ultieme wieleravond voor Warchild!
Het hoogtepunt van deze TeamUpTour is de zaterdagmiddag/-avond 15 juni. Bij aankomst op zaterdagmiddag bij de Proloog in Amerongen zal een ‘finish dorp’ ingericht zijn voor renners, familie, vrienden en sponsoren. Met onder andere muziek, barbecue, sportmassage,  een kids-hindernisparcours en War Child ‘TeamUp’ spellen voor kinderen en volwassenen. In de avond organiseren we de ultieme wielercafe-avond, met bekende namen uit de (wieler)sport, met interviews en korte films, afgewisseld met (live) muziek.

Iedereen is welkom, en alles staat natuurlijk in het teken van zo veel mogelijk geld inzamelen voor War Child! Ideeën voor of bijdragen aan het finish-dorp en de wieleravond zijn van harte welkom! Laat het ons weten via teamuptour@outlook.com (of andere manier?)

De deelnamekosten zijn € 40 (inclusief eten en drinken, en overnachting). We gaan er van uit dat elke deelnemer minimaal € 250 aan sponsoring ophaalt voor Warchild. Wanneer je actie minimaal 250 euro ophaalt kan je 25 euro retour krijgen van de vereniging. Vele goede acties zijn je voorgegaan, kijk voor tips eens op: https://www.gaul.nl/de-actiekit/

Inschrijven
Je kunt aanmelden en betalen via de webshop , https://www.gaul.nl/shop/events/teamup-tour-2019/ Tof dat je meegaat regel je nog 1 deelnemer ?
Vragen kun je stellen via het emailadres teamuptour@outlook.com. Anky Spanjers en Paul van Bakel beantwoorden ze graag.

PS zondag 16 juni is de Bartje200. Gaul Off-road rijdt mogelijk deze prachtige toertocht. Je bent van harte welkom om zaterdag met de TeamUpTour mee te fietsen en zondag Bartje 200.

Geef een reactie