Gaul! ZwiftUp Tour praktische info

Hoi,

The basics in English:

 

Top dat je mee wil doen aan de Gaul! ZwiftUp Tour! 2 dagen in het zadel in je ‘paincave’ voor War Child. Maar we gaan er ook iets gezelligs van maken.

 1. Schrijf je eerst en vooral in op Zwift voor de grouprides die we hebben aangemaakt!
  Zaterdag 2 mei: de PRL Full
  Zondag 3 mei: de Uber Pretzel
  Je kunt tot een half uur na de start inloggen. Maar het is natuurlijk om met z’n allen te beginnen.
 2. Start is beide dagen om 9:30u. We gaan niet racen. Idee is om na beklimmingen op elkaar te wachten en dan weer verder te gaan.
  Wil je maar een deel meefietsen?
  Op zaterdag kun je dan rond de starttijd inloggen, naar de start/finish banner van Londen rijden en dan boodschappen gaan doen of whatever. We komen daar 11 ronden lang langs, dus je kunt altijd bij een van die ronden aanhaken. Let op, na de 11e keer nemen we op een gegeven moment een andere afslag.
  Zondag is het complexer, omdat we dan geen rondjes rijden. Je kunt natuurlijk altijd ‘s ochtends inloggen en dan later op de dag een deel van het parcours afleggen.
 3. Wijs je netwerk op de donatiemogelijkheid!
  Voor mensen in Nederland via Gaul!
  Voor daarbuiten via War Child wegens de mogelijkheid tot credit card en PayPal donaties. Die pagina biedt ook de mogelijkheid om jezelf in te schrijven als lid van het fondsenwervingsteam. Hoeft niet, mag wel!
 4. Wijs je netwerk ook op de mogelijkheid om mee te doen! Iedereen op Zwift kan zich inschrijven. Als we die mensen ook tot een kleine donatie kunnen bewegen, wordt het heel tof.
 5. We kunnen met elkaar babbelen via Discord: installeer de app als je ‘m nog niet hebt en meld je aan op dit kanaal.
 6. Zorg voor voldoende (veel!!!) drinken, vergeet vooral de electrolyten niet, eten, een ventilator en handdoeken.
 7. Have loads of fun!

Vragen? Mail Floris.