• Cold Turkey Ride

28 Dec - 28 Dec
Tijd: 10.00 - 16.00

De tweede Cold Turkey Ride wordt gereden op woensdag 28 december vanaf Heidezicht – met ruime parkeergelegenheid – aan de hei in Bussum. Inloop vanaf 10 uur met kop koffie en taart, vertrek in kleine groepjes en je kunt weg wanneer je wilt. Aanmelden kan met een groepje, of individueel en bij anderen aansluiten.

De route is weer een avontuurlijke mix van een weg- en gravelroute, die je gewoon op je racefiets kunt fietsen met een bandje van 25. Een gravelbike kan natuurlijk ook, ofschoon de route voor 2/3 over asfalt en 1/3 over harde grint- en zandpaden gaat. Om het nog wat aantrekkelijker te maken, zitten er ruim 500 hoogtemeters in de route van 125 km. Halverwege is een stop waar we jullie wederom trakteren op koffie en taart in De Proloog in Amerongen. Je kunt eventueel bij de start aan ons droge kleding in de auto meegeven om bij De Proloog van shirt te wisselen als je wilt zodat je het tweede deel weer lekker warm verder kunt. Rond 15-16 uur is weer de aankomst in Heidezicht met een biertje & bitterbal. Er is onderweg geen ondersteuning. Neem een extra binnenbandje mee en zorg voor goede kleding.

De tocht gaat onder alle omstandigheden door, behalve als het vriest vanwege gladheid. De gpx ontvangen jullie voor de tocht. We vragen geen inschrijfgeld, maar om de kerstgedachte nog even vast te houden, kun je via ons een kleine donatie aan War Child doen. 👍🏻Laat ons weten als je mee wilt doen door een berichtje te sturen naar paul@gaul.nl met je telefoonnummer.

Groeten Gérard en Paul