• Zaterdag 28 december organiseren wij voor een beperkte groep helden de Cold Turkey Ride 2019

Of je nu de Rapha #Festive500 gaat doen, of gewoon aan het einde van het jaar je kerstkalkoen wilt verteren… Zaterdag 28 december organiseren wij voor een beperkte groep helden de Cold Turkey Ride: de CTR 2019! Fiets je net zo makkelijk in de winter? Deins je niet terug voor lage temperaturen en gure wind? Wil je vlak voor de jaarwisseling op kleine schaal met een groep vrienden op je racefiets een heroïsche tocht op de Utrechtse heuvelrug maken van 125 kilometer met 750 hoogtemeter met naast asfaltwegen ook gravelpaden? Alleen voor doorgewinterde fietsers. De route slingert vanaf Huizen via Soest en Amersfoort naar Amerongen en weer terug langs Doorn en Lage Vuursche. Wij hebben ‘m een jaar geleden zelf al een keer in de vrieskou gefietst. Halverwege natuurlijk opwarmen met koffie, taart en verhalen bij wielercafé De Proloog in Amerongen, na afloop zijn er voor de liefhebbers bier en bitterballen bij het Wapen van Huizen.

Hoe pakken we het aan? Stel een groepje van 3-5 vrienden samen, of sluit je aan bij anderen. Loop je racefiets na, check je banden. Neem een reserveband mee, er is onderweg geen pechhulp. Zorg voor goede kleding inclusief warme handschoenen, muts en overschoenen en een regenjack voor onvoorziene situaties. Bij de start kun je aan ons een droog, warm shirt meegeven om halverwege bij De Proloog om te wisselen. De route krijg je de laatste week als gpx-bestand in je email. De tocht gaat in alle weersomstandigheden door, behalve als er kans is op gladheid.

Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro p.p. waarvan wij 15 euro naar Warchild zullen overmaken. Koffie en taart zijn inbegrepen. Het inschrijfgeld betaal je contant aan de start.

Vertrek is tussen half negen en half tien bij dorpscafé Wapen van Huizen, Naarderstraat 2 in Huizen. Parkeren kun je voor de deur. Schrijf je in door een mail te sturen naar paul@wildidea.nl of via de RSVP knop op de website: www.coldturkeyride.nl