Gaul! donateur wint Jan Janssen mountainbike

Met haar gulle donatie aan Gaul! voor War Child won Jeannette de Horn een gloednieuwe Jan Janssen mountainbike.

Zaterdag stonden gaulisten Erik Sandifort en 13Heleen Fassaert  bij Jeannette op de stoep om haar deze prachtfiets te overhandigen.

Mont Ventoux Challenge

Pierre Janssen (zoon van de wielerheld) stelde de mountainbike ter beschikking. Donateurs konden de mountainbike winnen bij het doneren van €50 of meer aan een Mont Ventoux Challenge deelnemer.

In mei dit jaar streden in totaal 27 gaulisten tegen de klok – en tegen elkaar – in een tijdrit op de Mont Ventoux, na reeds 3 zware alpenritten in de benen te hebben.

Prijs voor Jeannette!

Vele vrienden, collega’s en familieleden van de deelnemers steunden deze actie met een donatie. Zo had Jeannette ook een mooi bedrag over voor War Child en sponsorde hiermee de deelname van Heleen aan de Challenge.14

Dat ze met haar donatie een mountainbike zou winnen kwam voor haar als een complete verrassing. De vuurdoop met haar gloednieuwe fiets staat al op de planning. Dat gaat gebeuren op het mtb-parcours in Schoorl, vertelde ze enthousiast.

Opbrengst voor War Child

Mede dankzij de sympathieke medewerking van Jan Janssen hebben de 27 Mont Ventoux Challenge deelnemers meer dan            € 15.000 binnengehaald voor War Child.

Erik Sandifort haalde een recordbedrag binnen, en was eveneens verantwoordelijk voor het inbrengen van de mountainbike.

Met het opgehaalde geld kan War Child ruim 200 oorlogskinderen een jaar lang laten deelnemen aan hun programma.

Doneer ook

Zolang er oorlogen bestaan, is geld hard nodig. Doneer ook aan War Child, en help de oorlog uit een kind te halen. Lees hier meer over War Child en hoe jouw donatiegeld wordt besteed.