Gaul! Noord Nederland

Afgelopen week hebben we met een een aantal Gaul leden in Groningen samen gezeten om na te denken over Gaul! in Noord Nederland. We willen de Gaul leden met elkaar verbinden zodat we meer een clubgevoel krijgen en het fietsen bij Gaul! interessanter wordt. We hebben onder andere gesproken over hoe we het beste met elkaar kunnen communiceren. Facebook is een optie, maar niet iedereen heeft een account. WhatsApp lijkt het beste alternatief. Wil je opgenomen worden in de WhatsApp groep voor Gaul Noord, stuur Wouter dan je mobiele nummer door.

We hebben ook gesproken over het seizoen 2016. We hebben een groep Sportklasse wedstrijdrijders, en een groep Amateurs. Als je wedstrijden wilt rijden, is het leuk om je hierbij aan te sluiten. We kunnen dan gerichter wedstrijden uitzoeken en als een team gaan koersen.
Daarnaast hebben we gesproken over samen trainen, borrelen, toertochten & cyclos rijden, evenementen organiseren en meer.. Wil je op de hoogte blijven, stuur dan dus je mobiele nummer door.