• Is het fietsseizoen voorbij? Echt niet!

Terwijl we nog kunnen genieten van een paar mooi nazomerdagen en Michel en Renaat de kekke zomerstappers al weer hebben ingeruil voor gevoerde laarzen zit voor veel renners het seizoen erop. Even rust, even tijd voor andere dingen, even een handje chips extra. Of twee handjes, zo’n Ullrich winter als afgelopen jaar zal het vast niet worden.
Maar de tijd tikt, en rust roest. Voor je het weet worden de dagen weer langer of staat er een onzalig lange tocht door de blubber gepland.
Maar geen paniek, Gaul! helpt je door de winter!

“Ben jij al Gaulist” – Groningen
Samen met het sympathieke fietscafe Spaak (https://spaak.cc/) organiseerden de bevlogen trainers van Gaul! een meer dan succesvolle reeks zomertrainingen. Op zonnige dagen oversteeg het aantal deelnemers met gemak de veertig. En dat altijd in een goede sfeer, veilige omgeving en alle aandacht voor het beter leren wielrennen. Het succes blijkt niet alleen uit de opkomst, de afgelopen twee jaar hebben we de meeste nieuwe leden uit de regio Groningen zien komen. En dat aantal groeit nog steeds.

In de winterperiode is er voor elke renner een trainingsprikkel te halen. Gaulist Els Boersma organiseerde al eerder core stability trainingen en was succesvol wegkapitein op de seizoensafsluiting.

Voor de winterperiode organiseert ze een krachtige indoor combinatie; spinning en core stability. De eerste liters zweet zijn al afgetapt, in de flyer (klik hier) lees je de rest van het programma.

En ook voor de buitenfietsers is er genoeg te zien en te beleven. Trainen op techniek, toertochten rijden of snoeiharde koers? Het kan allemaal. Het leverde Gaulist Geert Kamps zelfs al een podiumplaats op.

Het volledige crossprogramma open je door op de link te klikken: 2019-2020 Wintertraining GAUL

Fietsvrouwen en Gaul! Ladies slaan de handen ineen – Den Haag
Zeg “trainen met Gaul! in de regio Den Haag” en je krijgt “Bob” als reactie. Bob traint daar al jaren een wisselende groep dames met en passant de langst lopende actie voor Warchild tot gevolg. Het afgelopen jaar daarbij gesteund door enkele ervaren rensters. En rensters kennen rensters, en die kennen ook weer rensters. En die rensters kennen weer dames die ook renster willen worden. En hoppa, een pracht van een initiatief was geboren.

In de periode oktober/november wordt er getraind op het parcours van de Spartaan. De eerste trainingen gemiddeld 45 vrouwen op de fiets.  Een succes waar zelfs Ivo Niehe blosjes van op de wangen krijgt.
In de  lees je alles over deze training. Kom je ook?