Kumano

Kumano is het bedrijf van oud profwielrenner Marc de Maar. Zijn laatste overwinning boekte hij in Japan, de ronde van Kumano- ook één van zijn laatste wedstrijden. Die laatste overwinning bleek geen eindpunt maar een nieuw begin..

Kumano is in 2020 opgericht. Één van de eerste klanten was MMR bikes waarvoor Kumano de marketing en distributie in Nederland doet. Marc is één van de Gaulisten van het eerste uur, door zijn overzeese avonturen als profwielrenner heeft hij jarenlang onder buitenlandse licenties gereden. Sinds zijn terugkeer in Nederland is hij opnieuw lid geworden van Gaul. Met een bijzondere afspraak: 10% van de opbrengst van MMR-fietsen die worden verkocht aan clubleden wordt gedoneerd aan War Child.

MMR

MMR is één van de top-fietsenmerken in Spanje. Ze produceren 18.000 fietsen per jaar op basis van hun eigen research & development in Oviedo, Asturias. Het merk heeft wereldberoemde sporters als ambassadeurs waaronder Oscar Freire (ploeggenoot van Marc bij Rabobank), Sammie Sanchez, Luis Enrique en Fernando Alonso. Kumano’s keuze voor MMR is naast vette looks en directe leverbaarheid, vooral gebaseerd op hun hoge kwaliteit voor een lekkere prijs.

Bezichtiging
Het is mogelijk om een MMR-fiets te bezichtigen in Amerongen bij de Proloog. Ben je nieuwsgierig naar de rest van de collectie dan is het misschien handiger om Kumano te bezoeken in Utrecht (Weerdsingel Westzijde 18, in Cycleworks) of om rechtstreeks contact op te nemen met Marc.
06 2 500 92 06
marc@kumano.nl