Mont Ventoux Challenge 2014

Sportieve grenzen verleggen, samen een tocht voltooien, de competitie aangaan, de zoete pijn van de beklimming, de gelukzaligheid van een afdaling, goede gesprekken met teamgenoten bij de avondmaaltijd. Alles wat fietsen tot fietsen maakt samengebald in één evenement: de Gaul! Mont Ventoux Challenge 2014.

Programma 2014

mvc2014Je fietst in 3 etappes over Alpenreuzen van Albertville naar 15de voet van de Mont Ventoux. De eerste etappe is meteen een koninginnenrit met Madeleine en Glandon. Wat volgt is minder bekend, maar als je ooit een keer de Col du Parquetout bent opgereden, weet je dat ‘onbekend’ niet betekent dat het een makkie is. Na een rustdag aan de voet van de mythische Ventoux fietsen we die in een tijdrit zo snel als mogelijk op. De gelegenheid om je krachten te meten met de Ventoux, je ploeggenoten en jezelf.

Natuurlijk werven we met dit event fondsen voor War Child. We halen het beste uit onszelf en proberen daarmee oorlogskinderen een betere toekomst te geven. Voor de een het hoogtepunt van het seizoen, voor de ander een ideale voorbereiding op de klimcyclos in juni. Voor iedereen een onvergetelijke ervaring. Jij doet toch ook mee in 2014?

Het programma:

27 mei: vertrek uit NL
28 mei: etappe 1
29 mei: etappe 2
30 mei: etappe 3
31 mei: rustdag
1 juni: klimtijdrit Mont Ventoux, terugkeer naar NL
2 juni: aankomst in NL ’s ochtends vroeg

Ter promotie van deze Mont Ventoux Challenge 2014 en ter ondersteuning van jouw persoonlijke actie zijn er flyers. Print hem, deel hem uit of hang hem op op strategische plekken. Wil je uitgeprinte exemplaren? Mail Floris.