Open NK Klimtijdrit bij Mont Ventoux Challenge gaat niet door

We hadden er zo’n zin in, en het leek ons echt een geweldig idee dat War Child en Gaul! samen de eerste open NK Klimtijdrit bij de Mont Ventoux Challenge konden organiseren. Maar we moeten helaas concluderen dat ons dat dit jaar niet gaat lukken.

Een organisatie van een NK tijdrit vraagt ons op dit moment te veel aan mankracht en tijd, waar we doordat er andere projecten doorheen kwamen onverhoopt nu niet over beschikken. Daarom hebben wij tot onze grote teleurstelling tegen elkaar gezegd dat we dit idee voor nu moeten laten varen.

Mont Ventoux Challenge 2015 exclusief voor leden
De Mont Ventoux Challenge blijft in zijn oorspronkelijke vorm bestaan. Verschillende leden zijn bezig met het organiseren van een fietstrip van Nederland naar de voet van de Mont Ventoux. De Mont Ventoux Challenge Extreme! – mogelijk aangevuld met de vierdaagse fietstrip naar de Ventoux – is net zoals de afgelopen jaren, exclusief voor leden toegankelijk.

Word lid, en ga mee!
Wil jij ook de Mont Ventoux Challenge aangaan? Sluit je aan bij onze club! Kijk op onze website voor meer informatie over Gaul!, of meld je direct aan als nieuw lid. Voor meer informatie over de Mont Ventoux Challenge 2015 – exclusief voor leden – stuur een mail naar Ewold de Maar.