Steun de Proloog in Amerongen

Ons tweede clubhuis, De Proloog aan de voet van de Amerongse Berg is gesloten, zoals veel horeca op dit moment.
Berry, de eigenaar van de Proloog, is de waterdrager van onze vereniging, de stille kracht en grote motor.

Nu is het onze (kop)beurt via https://www.helpdehoreca.nl/resultaten?keyword=de+proloog kan je een waardebon kopen voor wanneer de Proloog weer open is. Zo houden we samen ons clubhuis open en steunen we twee fantastische mensen, Esther en Berry.
Daarnaast kan je ook  genieten van de lekkere producten van de Proloog. Bestel je favoriete taarten, koeken, koffie en sportvoeding via https://deproloog.cc/wp-content/uploads/2020/04/tijdelijke-menukaart-de-proloog-v2.pdf

We komen er voor de seizoensopening en kunnen er blijven slapen als het moet, zoals al drie jaar voor de TeamUP Tour. Berry en Esther steunen War Child altijd wanneer de vereniging over zou moeten gaan tot betaling.

Ook zijn de kosten voor de deelnemers aan de TeamUP Tour laag gebleven, dit laagdrempelig Gaul evenement heeft 10.000’en euro’s opgehaald voor War Child. Berry is ook de man achter onze webshop. Dankzij hem rijden we er piekfijn bij.

Dit alles doet Berry als onderdeel van de sociale onderneming die hij en Esther hebben. Ook voor hun cliënten is de Proloog van groot belang.