Zet je in voor Gaul!

IMG_0964Vacatures

Ja, we weten het: een vacatureoverzicht is niet de ideale manier om nieuwe actieve leden te werven. Er gaat niets boven persoonlijk contact. En toch: misschien heb je al een groeiend idee van “ja, ik wil iets doen voor Gaul!” en staat er ineens de perfecte klus die past bij jouw talenten tussen…..

Bestuurslid communicatie/branding

Het zeer enthousiaste nieuwe kandidaat bestuur zoekt nog iemand die de portefeuille communicatie/branding op zich kan nemen. Gevoel voor communicatie en positionering van een merk is een noodzaak. Heb je visie op de communicatie van Gaul!, hoe we intern en extern meer mensen kunnen betrekken en de inzet van social media en internet? Ben je een teamspeler die het leuk vindt om met gedreven en deskundige clubgenoten iets moois neer te zetten? Dan ben jij de aangewezen persoon voor de portefeuille. Bel of mail naar Floris.

Buddies voor wedstrijden

De vrijmetselaars zijn toegankelijker dan het peloton van wedstrijdwielrenners. Of het nu om criteriums gaat, klassiekers of een clubwedstrijdje op Sloten, niemand legt je iets uit, er zijn duizenden ongeschreven regels en je voelt je als nieuwkomer gemiddeld gesproken niet welkom. Daar willen we binnen Gaul! wat aan doen. We zoeken ervaren wedstrijdrenners die de drempels voor nieuwelingen willen slechten: ze uitleggen wat de geschreven en ongeschreven regels zijn en laten zien dat je met een beetje training prima kan meekomen in zo’n peloton. Vind je dat leuk? Dan zoeken we jou als buddy! Neem contact op met Sebastiaan.

Actief worden

Wil je je graag inzetten voor de club maar herken je jezelf niet meteen in bovenstaande profielen? Geeft niet, mensen die zich willen inzetten voor het welzijn van Gaul! zijn altijd welkom! Neem contact op met Jorrit en kijk waar we jouw talenten en inzet goed kunnen gebruiken.