• Mijn actie:

    Ironman Eelde – 24 oktober

Stand actie: € 3.623,86 Doneer!
Fopke - 7 oktober 2020 tot 1 november 2020 -

Ik had er zo’n zin in. Op vakantie naar Sardinie met als hoogtepunt de 70.3 Ironman Triathlon. De ultieme apotheose van bijna een jaar lang 5 tot 10h per week trainen. Maar ja.. Corona en dus geen reis naar Sardinie dit jaar, volgend jaar beter… Maar ik ben eigenlijk wel heel nieuwsgierig of ik goed genoeg ben om alle afstanden op 1 dag te kunnen volbrengen. Daarom ga ik zaterdag 24 oktober 2020 1.9KM zwemmen in het Paterswoldsemeer, 90KM fietsen door Drenthe en tot slot een halve marathon lopen. Kortom de Ironman van Eelde.

Tja.. Ik kan niet naar Sardinie om te sporten.. Maar wereldwijd kunnen kinderen oa door de coronacrisis niet eens naar school. Voor kinderen die door oorlog hun familie, vrienden en huizen zijn kwijtgeraakt, is school zoveel meer dan een plek om te leren. Het is een plek waar ze zich veilig voelen in moeilijke tijden. Een plek waar ze kunnen spelen en waar nieuwe vriendschappen ontstaan.

Steun mij zaterdag 24 oktober tijdens mijn 70.3 Ironman door een donatie te doen voor Warchild. Voor €50,- helpen we bijvoorbeeld al 5 kinderen aan onderwijs op afstand. Doe je mee?

Deelnemer van deze actie

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

Sponsor!

Huidige stand 2024: € 3.623,86

Steun War Child

Geef een reactie