• Geen clubkampioen, wel een topdag

Geen clubkampioen 2017? Nee. Het aantal inschrijvingen voor de wedstrijd was helaas dusdanig dat we met pijn in het hart hebben besloten niet te koersen. Wel hebben we met een leuke en tamelijk omvangrijke groep genoten van het fenomenale weer, een prachtige route over de Utrechtse Heuvelrug en het gezelschap van mede Gaulisten.

Onder dezelfde najaarszon zijn de plannen gesmeed voor komende herfst, de winter en de eerste ambities voor 2018 zijn ook al ter tafel gekomen.

Nieuwe kleding

Evenals het ontwerp van het nieuwe clubtenue. Daaraan is hard gewerkt door een aantal betrokken clubgenoten met dank aan input van velen op de enquete. Naar verwachting kun je vanaf begin december de kleding bestellen om er vanaf begin 2018 in rond te kunnen paraderen. Daarvoor is nog een kleine uitverkoop van de resterende huidige voorraad, voor de echte koopjesjagers. Hou de site en social media in de gaten.

Geen koers

Geen koers voor het clubkampioenschap dus en dat vinden we vanzelfsprekend buitengewoon jammer. Niet in de laatste plaats voor de mensen die zich wel hadden ingeschreven en de organisatoren. Zo links en rechts hebben we allerlei en verschillende plausibele redenen gehoord waarom mensen niet mee konden doen. Evengoed zijn we benieuwd wat we in jouw ogen anders en beter kunnen doen. Mail, app, bel of spreek een van de bestuursleden aan op een training. Want Gaul! maken we samen!