• Gaul event:

    Slotweekend GAUL! – Fryslan / Drenthe 29/30 oktober 2022

Stand event: € 0,00 Doneer!
29 oktober 2022 tot 30 oktober 2022 - 0 deelnemer

Mountainbike, gravelbike of racebike

Ze mogen en kunnen allemaal mee tijdens het slotweekend van GAUL! op 29 oktober.

Clinic Geert Kamps

Allereerst geeft Geert een MTB clinic op het mooie MTB parcours van Appelscha voor wie de fijne kneepjes van het mountainbiken (nog meer) onder de knie wil krijgen. Geef even door als je daar interesse in hebt. Er kunnen maximaal 15 Gaulies meedoen. Heb je geen MTB maar lijkt het je leuk om mee te doen geef dat dan ook even door want dan regelen we iets.

Kietelende kasseien + VAM-berg

Volgens Marijn de Vries kietelen de kassein in Drenthe. Ze zijn niet zo grof als de Belgische of Zeeuwse dikkoppen. Dat moeten we natuurlijk zelf gaan voelen en ontdekken. Daarnaast bevindt de langste kasseienstrook van Nederland zich in Drenthe. Die pakken we natuurlijk even mee nu we er toch zijn. En dan als klap op de vuurpijl ook nog even je kuiten testen als je de kasseien van de VAM-berg opdendert.
Maar we zoeken natuurlijk ook de paden op om te herstellen van het “shaken, not stirred” moment. Voor wie wil gravellen, dat kan natuurlijk ook in dit mooie gebied. We hebben een leuke gravelroute gemaakt. Voor wie geen gravelbike heeft maar wel een MTB, sluit aan. We gaan er een mooie tocht van maken en samen uit samen thuis. En voor wie nog even aan z’n endurance moet werken of wat blokjes moet doen van Jim van der Berg. Dat kan ook allemaal op deze dag.

Geef dus aan waar je voorkeur ligt.
1. Gieren met Geert, of:
2. Kietelen met Marijn

Aangezien sommige leden nog nooit zo dicht bij de Noordpool zijn geweest willen we ook even inventariseren wie er eventueel zou willen overnachten. Dan zoeken we een leuke locatie. We starten in Appelscha en willen daar ook het jaar afsluiten met elkaar onder het genot van een herfstbokje of een Koerspretje. Wij zorgen er ook voor dat de innerlijke mens gevoed wordt.

Programma

– 12:00 Verzamelen in Appelscha bij: Golfclub De Hildenberg
– 12:30 Clinic + Rondje race of gravellen en opfrissen
– 15:30 Afsluiting met borrel en eten
Dus RSVP even via de link in de nieuwsbrief.

RSVP

Stel je vragen via paul@gaul.nl.

Wij verheugen ons op een boel gezelligheid met elkaar en zijn benieuwd naar de animo.

Annika, Carola, Paul, Marnix

Bestuur Gaul!

Deelnemers van dit event

Een deelnemer volgen? Klik op de profielfoto!

    Sponsor!

    Huidige stand 2024: € 0,00

    Steun War Child

    Geef een reactie