Gaul! Cyclo’s, doe jij ook mee?!

Eens ervaren hoe dat is samen met Gaulisten een cyclo rijden? Mede dankzij Bas Tuinhof kan dat, hij heeft aangegeven de Velomedia Claude Criquelion te organiseren. De wervende aanmeldingstekst voor deze najaarsklassieker volgt snel.

Bekijk het programma van Gaul! Cyclo’s
Weet je nog niet zo goed wat je kan verwachten? Klik dan even door naar onze brochure;)  Natuurlijk kan je ook je vragen stellen aan de deelnemers.
Op hemelvaartsdag was ons laatste evenement, de Espace Cycles en met de zege van Marc de Bokx in zijn categorie eentje om in te lijsten, gefeliciteerd Marc. We hopen dat Remco Klerkx als nieuwkomer ook een mooie dag heeft gehad, gaaf dat jij als een van de weinige Gaulisten deelnam, hopelijk tot ziens bij een van onze komende evenementen!

Op de kalender staan voor de komende periode:

29 mei Nordeifeltour (bevestiging van Marcus Birke, Jakob van der Wier, Niels Groot, Mark Keijsers en Jorrit Jongbloed)

4 en 5 juni MTB Montferland (bevestiging van Martijn Kieboom, Richard Bastiaans en Marc de Bokx)

Mooie activiteiten als opmaat naar de Stelvio Challenge! De fundraiser voor Warchild, georganiseerd door Ello van Gelderen en Hans van Burk.
Exclusief voor Gaulleden organiseren we in 2016 een geheel vernieuwde Challenge. Mont Ventoux? Been there, done that! Hallo Stelvio! Op deze berg won Charly tijdens de Giro van 1961 een legendarische rit tussen muren van sneeuw.

Tijdens onze Stelvio Challenge rijden we 4 geweldige etappes door de Italiaanse Alpen. In totaal zo’n 10.000 hoogtemeters. Met als absoluut klapstuk de tijdrit op de gevreesde Passo dello Stelvio. 48 haarspelbochten, 20 kilometer klimmen, 8% gemiddeld, 0 excuses.

In de volgende nieuwsbrief meer informatie over de Tour de L’ain de etappekoers waar Gaul op zoek gaat naar ritwinst met Sjors Beukeboom.