• ZwiftUp Tour – TeamUp op 1,5 GB afstand

In het oude normaal fietsten we bij Gaul! de afgelopen drie jaar in mei de TeamUp Tour. Samen uit en thuis voor War Child. In mei van dit jaar kon samen fietsen niet, of toch?  Floris en Julien organiseerde de Zwiftup Tour. Thuis, ingelogd op de virtuele wereld van Zwift 2 dagen de zwaarste parcoursen rijden. 

Er werden twee evenementen aangemaakt in Zwift. Op zaterdag 2 mei ruim 175 kilometers door Londen met 11 beklimmingen van Box Hill. Op zondag 3 mei de beruchte Uber Pretzel. Een route van 128km met alle beklimmingen die Zwift kent met daaronder de Alpe du Zwift. Inderdaad een virtuele kopie van de beroemde berg. 

Op zaterdag volbrachten vier Gaulisten de rit, andere reden een stukje mee om de bikkels te supporten. Voor het echte Teamup gevoel reed Floris door tot 200 kilometer. Op zondag reden drie van de vier Gaulisten ook de tweede route helemaal uit. Beide evenementen waren toegankelijk voor alle Zwifters daardoor werd het een internationaal gebeuren waarbij een kleine € 2.000,= werd opgehaald voor War Child.