• Jubileum/kroonjaaractie

lachendVanaf dit jaar gaan we starten met een bijzonder format: de kroonjaaracties!

Word je dit jaar 30, 40, 50 of 60? Of heb je een ander bijzonder jubileum? Dan zal het bestuur je benaderen met de vraag of je je netwerk dit jaar wil inzetten om jou te sponsoren in dit bijzondere jaar!
Het is bekend dat de ‘gunfactor’ bij een jubileum nóg groter is dan normaal als je een actie doet. Om onze leden te stimuleren kiezen we daarom voor zo’n kroonjaar.

Ondersteuning

Om het je makkelijk te maken zal de vereniging je helpen en faciliteren bij het aanmaken van mailbestanden, het opstellen van een mail aan je netwerk en het inrichten van een actiepagina op de Gaul! site.

Het enige wat je dan zelf nog moet doen is een aansprekend doel kiezen. Meestal voldoet een fietstocht of evenement dat je toch al van plan was te gaan doen. Het gaat erom dat je er iets bijzonders van maakt. Uiteraard willen we je tot niets verplichten, voel je vrij om voor ons aanbod te bedanken!

Als je niet in een kroonjaar zit maar toch een actie zou willen doen, ben je uiteraard ook van harte welkom om je aan te melden voor hulp en facilitering! Stuur dan een mail naar ivo@gaul.nl.