Van voorzitter naar erelid, een dankwoord van Floris

Op de seizoensopening heb ik na 3 jaar het voorzitterschap van Gaul! Cycling for War Child overgedragen aan de geweldige Jorrit Jongbloed.

6 jaar in het bestuur van onze fenomenale club, waarvan dus 3 als voorzitter. Met als dieptepunt het ongeluk waarbij onze dierbare clubgenoot Evert het leven liet. In die zwarte dagen heb ik toch ook ervaren dat we een fantastisch warm, solidair en competent bestuur hadden met Jorrit, Sebastiaan, Hans en Mark-Peter. En een geweldig betrokken club en wielergemeenschap in het algemeen.

Het hoogtepunt was het benefietconcert tijdens onze TeamUp tour in Ter Apel, georganiseerd door de nimmer aflatende kanjer Marga. Een koor van kinderen die naar de veiligheid van ons land gevlucht waren die met tere stemmetjes ‘Mag ik dan bij jou’ zongen. Wow. Voor die kinderen wil ik nog talloze kilometers in vrijheid fietsen. Om War Child Holland te helpen de oorlog uit hen en hun lotgenootjes te halen.

Ik ben vereerd en overdonderd door de prachtige warme woorden, de cadeau’s en zeker ook het erelidmaatschap van Gaul!

Ik heb meer dan alle vertrouwen in het nieuwe bestuur, met de inmiddels ervaren rotten Jorrit, Hans en Sebastiaan en het nieuwe elan dat Mareille gaat inbrengen.

Ride on!